Mergi direct la conținut »
Cozi la stația de taxare de la Fetești și la benzinăriile de pe A2. Ce opțiuni de plată au șoferii
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cozi la stația de taxare de la Fetești și la benzinăriile de pe A2. Ce opțiuni de plată au șoferii

Cozi la stația de taxare de la Fetești și la benzinăriile de pe A2. Ce opțiuni de plată au șoferii

Cozi la stația de taxare de la Fetești și la benzinăriile de pe A2, duminică seară. CNAIR sfătuiește șoferii să nu stea la cozi și să plătească taxa a doua zi, până în ora 23:59. 

Duminică seară, s-au format cozi la stația de taxare de la Fetești și la benzinăriile de pe A2. Autostrada A2 a fost aglomerată și sâmbătă, motiv pentru care CNAIR remintește șoferilor ce opțiuni au pentru a nu pierde timpul la coadă.

Șoferilor care tranzitează Autostrada A2 li se reamintește că pot plăti taxa la benzinării sau prin SMS a doua zi, până în ora 23.59.

„În cazul în care nu ați achitat PEAJ  la momentul efectuării trecerii puteți face acest lucru, pană a doua zi la ora 23.59, prin intermediul portalului www.erovinieta.ro, prin SMS și la toate punctele acceptate din țară (Mol Retail Comerţ, SC Mol România Petroleum Products SRL, SC Rompetrol Downstream SRL, Socar Petroleum SA, SC OMV Petrom Marketing SRL, SC Lukoil România SRL, UNTRR)”, se arată într-un comunicat pe site-ul CNAIR.

Mai multe detalii despre modul de plată, AICI.


Citește și: Doi vasluieni s-au lovit reciproc cu halbele de bere. Ce a urmat după scandal

Close
Închide
  Close