MENIU CAUTĂ
04 Ian. 2013 18:22

Culmea înşelăciunii: Au vândut biserica!

Distribuie

Gândul necurat le-a încolţit în minte lui Petru I. şi lui Virgil M., după ce aceştia nu au mai fost primiţi în comunitatea penticostală ca să participe la slujbe. Fratele unuia dintre ei avea şi o copie de pe contractul iniţial de vânzarecumpărare a terenului pe care fusese construit lăcaşul de cult. Aşa că, dornici de răzbunare şi cu gândul de a prelua frâiele bisericii din care au fost alungaţi, cei doi au reuşit să falsifice acte, ştampile şi au păcălit un notar să le întocmească contractul de vânzare- cumpărare.
De frică să nu rămână fără biserică, enoriaşii intrigaţi de modul în care cei doi au intrat în posesia imobilului au anunţat poliţia, iar din primele verificări a ieşit la iveală isprava celor doi, care sunt acum judecaţi pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată şi fals în declaraţii.


Au incendiat casa preotului

Şi în judeţul Vaslui s-au găsit oameni fără frica lui Dumnezeu, care, chiar în prima zi a anului, au incendiat casa parohială a preotului din Ghergheşti. Deşi iniţial s-a vorbit de un scurtcircuit la instalaţia electrică, probele pompierilor indică mai degrabă o mână criminală, care ar fi pus focul. Mai mult, se pare că părintele primise mai multe telefoane de ameninţare înainte de alegerile locale, pentru că l-ar fi sprijinit pe actualul primar, în dauna fostului. În urma incendiului, mai multe anexe, inclusiv casa parohială, de la temelie la acoperis, au fost distruse aproape în totalitate.


↑ Casa parohială a fost distrusă în urma incendiului

(Ion Ciobanu)

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii