MENIU CAUTĂ
13 Feb. 2018 14:21 , de Cristina Sterian

Culoarea roșie a semafoarelor la Buzău, sub formă de inimioare pentru Valentine’s Day și Dragobete/GALERIE FOTO

Distribuie

Autoritățile buzoiene s-au gândit să marcheze într-un mod de-a dreptul inedit zilele dedicate iubirii. Astfel, începând de miercuri, la Buzău, culoarea roșie a semafoarelor din municipiu, va lumina sub formă de inimioare. Simbolurile iubirii vor rămâne la semafoare până pe 8 martie, pentru a marca astfel Valentine’s Day, Dragobetele, dar și începutul primăverii.

Încă de astăzi s-a început lucrul pentru ca de mâine culoarea roșie a semafoarelor din Buzău să fie sub forma unei inimi. Pentru acest lucru, se montează, între lentila semaforului și carcasă, un carton sub formă de inimioară. Astfel, începând de mâine, semafoarele din municipiu vor aduce vestea că suntem în luna iubirii și astfel vor rămâne până pe 8 martie, inclusiv.

'Primăria municipiului Buzău oferă un cadou inedit în luna iubirii, deoarece dragostea are prioritate în această perioadă. De mâine, zeci de inimioare vor clipi la culoarea roșie a semaforului în intersecțiile de pe Bulevardul Unirii și în celelalte intersecții importante din oraș. Şoferii şi trecătorii sunt rugați, dincolo de îndemnul la iubire lansat de municipalitate, să nu treacă cu vederea semnificația de bază a culorii roșii a semaforului', a declarat viceprimarul Buzăului, Ionuț Apostu.

Edilul a mai spus că semafoarele vor rămâne decorate astfel până în data de 8 martie, când este sărbătorită Ziua Femeii, iar simbolul iubirii se va afla în intersecții.

Citește și: VIDEO/Forța din spatele frumuseții: soția hair-stilistului Cristi Pascu e șefă de șantier și știe totul despre betoane

Loading...
Comentarii