Mergi direct la conținut »
Vile ca în filmele de la Hollywood la marginea Bucureștiului. Cea mai scumpă costă aproape 6 milioane de euro
Bani și Afaceri Libertatea > Ştiri > Bani și Afaceri

Vile ca în filmele de la Hollywood la marginea Bucureștiului. Cea mai scumpă costă aproape 6 milioane de euro

Poți să juri că aceste vile luxoase sunt scoase din filmele de la Hollywood și probabil că vei rămâne surprins când vei afla că, de fapt, le găsești în localitățile aflate la marginea Bucureștiului. Aceste proprietăți spectaculoase se vând la prețuri piperate, dar vin cu dotări la superlativ.

Cea mai scumpă și una dintre cele mai frumoase vile de la marginea Bucureștiului se află în Otopeni  și costă 5,7 milioane de euro. Casa are un design cu adevărat deosebit, dar și un preț pe măsură.

Cum arată cea mai scumpă vilă de la marginea Bucureștiului

Proprietatea cuprinde 15 camere și 7 băi și este uriașă, având în vedere că suprafața sa utilă este de 1.400 de mp.

Vezi aici MAI MULTE IMAGINI cu cea mai scumpă vilă de la marginea Bucureștiului

La interior este mobilată complet cu piese din lemn masiv de stejar și decorată, printre altele, cu mai multe covoare lucrate manual în India.

Nu lipsesc nici jacuzziul, șemineul, sauna și piscina, iar încălzirea se face prin pardoseală inclusiv în garajul în care ai la dispoziție două locuri de parcare. Vila din Otopeni este și utilată complet, de la electrocasnice mari, ca aragazul sau mașina de spălat rufe, până la robot de bucătărie, sandwich maker și toaster.

O altă proprietate cu design deosebit și preț pe măsură se află lângă Lacul Snagov și costă aproape 2,5 milioane de euro.

Vilă la marginea Bucureștiului, lângă Lacul Snagov

Poziționarea acesteia oferă intimitate viitorilor proprietari, iar grădina cuprinde o piscină exterioară, două iazuri, dintre care unul populat cu pești Koi, un ponton cu mini port deschis pentru șalupă și ski-jet-uri și numeroase insule de verdeață cu plante din Olanda.

PNL și PSD s-au unit în operațiunea de spălare a lui Gheorghe Flutur. Operașiunea psihologică de Suceava
Recomandări

PNL și PSD s-au unit în operațiunea de spălare a lui Gheorghe Flutur. Operașiunea psihologică de Suceava

 

Găsești aici GALERIE FOTO completă cu această proprietate

Ai și o sală de sport, cu piscină, saună, cadă de hidromasaj, iaz interior și o cramă. Casa are 9 camere și se află pe un teren cu o suprafață totală de 7.200 de mp.

În Siliștea Snagovului găsești o altă vilă de lux aparte, care pare să fie una cu verdeața din jur. Aceasta costă 1,5 milioane de euro și este amplasată de un domeniu de aproape 13.500 de mp. Proprietatea cuprinde mai multe corpuri, dar și o piscină, un ponton și un garaj pentru barcă.

Vilă spectaculoasă în Siliștea Snagovului

La subsolul unui corp găsești un salon de masaj și ai și o seră interioară.

Vezi aici IMAGINI DIN INTERIOR

În total ai la dispoziție 12 camere, două bucătării și 6 băi.

În Mogoșoaia este scos la vânzare un conac cu un aer clasic, elegant. Acesta costă aproape 5 milioane de euro.

Conac de vânzare în Mogoșoaia

Ai 7 camere decorate cu obiecte de artă colecționate de-a lungul timpului de proprietari din călătorii, jacuzzi, șemineu, piscină interioară și saună.

GALERIE FOTO – cum arată conacul de 5 milioane de euro din Mogoșoaia

Proprietatea are o curte extrem de spațioasă, aflându-se pe un teren cu o suprafață totală de 10.000 de mp, și 5 locuri de parcare.

Close
Închide
  Close