DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Cum s-a prescris dosarul judecătoarei acuzate de DNA că a luat mită de la ghicitoare pentru a da pedepse cu suspendare unor interlopi. „Eu ies la pensie și gata!”

« Înapoi la articol

Comentarii (10)

dante   •   04.01.2023, 03:44

Asta-i Romunia,un stat fara drept si cu principii feudale, in timp ce gloata se roaga la cai verzi ,pupa moaste,face matanii in fata tuturor excrocilor, aceste *** sfideaza orice ratiune,asa ca fiti incontinuare mandri ca sunteti romani pe burta goala.

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Albastru15   •   03.01.2023, 19:20

Mai sunt judecatoare in tara noastra care primesc indicatii de la ghicitoare? Prescriptia e mama justitiei din patria noastra.

ivryernest   •   03.01.2023, 17:20

Justiție cu suspendare. 👎

MarinCalin   •   03.01.2023, 14:50

Dosar 3451/300/2020, poate fi verificat pe portal ceea ce am spus. Sau intrati aici: https://portal.just.ro/3/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000549233&id_inst=3

MarinCalin   •   03.01.2023, 13:26

Acum 4 ani jumate am fost pacalit cu banii de pe o casa din Bucuresti de gasca Aurel Ticleanu, sotia lui, judecatoarea Elena Burlan (sotia lui Marcel Puscas) si fiul ei. In urma acesteia, am fost prejudiciat cu peste 82 000 Euro. In penal au avut grija prietenii lui Burlan si Ticleanu sa claseze definitiv dosarul, asta dupa ce castigasem in instanta reinceperea urmaririi penale. Au trimis spre recercetare la acelasi Parchet, care a trimis la aceeasi sectie de politie care clasase initial dosarul. Evident ca l-au clasat din nou. Am mers apoi in civil, unde lunile trecute s-a pronuntat sentinta. Singur, fara avocat, am reusit sa castig procesul impotriva lor. Singur, eu, un copil fara studii juridice, impotriva unui sistem profund corupt si impotriva unora *** ca Burlan, sentinta fiind aceea de a-mi returna banii. N-au fost multumiti si au facut apel, iar la cateva zile dupa ce au declarat apel si fix cand s-au implinit 4 ani de la semnarea actelor si de cand m-au escrocat cu peste 82 000 euro, lui Ticleanu si sotiei lui le-a cazut un copac in cap, in timp ce se plimbau prin Cismigiu, pe 4 aprilie 2022. Incredibil. Dupa ani de cercetari am aflat ca aceasta casa a fost furata de Burlan de cand era judecatoare la sectorul 2, cu incheierea retrocedarii data chiar de ea, aruncand proprietarii in strada, provocandu-le si lor o drama. Si ca sa vezi incredibilul, acum in aceasta casa este sediul partidului AUR.

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Nexus   •   03.01.2023, 11:59

Mizerie cu M.....Toata lumea care este prinsa,cu musca pe caciula,politisti,jandarmi,procurori,judecatori.....TOTI trag de timp cat pot de mult si ies fumos la pensie....pe care o platesc fraieri care cred in independenta justitiei si corectitudinea ei......Vai de Romania.....

pikpik   •   03.01.2023, 10:03

NU e singurul magistrat corupt. Stiu o avocatå cu multå experientå ce are clienti doar pe cei din etnia cu pricina, cu dosare grele, plåtite regeste.

florinalexx   •   03.01.2023, 09:47

Cred ca suntem singura tara din lumea civilizata unde hotii nu au nici o vina in dezastrul instaurat. Ei isi fac "meseria" lor de infractori. Singurii vinovati sunt cei ce ar fi trebuit sa aplice legea. Bravo domnilor justitiari! Ati distrus o tara intreaga! Voi sunteti principalii vinovati! Daca v-ati fi facut treaba macar 50%, eram departe... A cata oara scapa un infractor de puscarie pe baza prescrierii faptelor? A? Pai daca mariile lor magistratii nu raspund absolut in nici un fel, ce ne mai mira?Dar sa nu uitati: copiii si nepotii vostri tot pe aici vor trai. I-ati condamnat irevocabil la o viata printre interlopi. Sa nu credeti ca nu... Ar fi o eroare de gandire (si nu singura in ceea ce va priveste).

bozo76   •   03.01.2023, 07:55

Corb la corb nu si scoate ochii. Burlan a lasat prada la stat. Si toti sunt liberi. Pagubitii sunt aia afectati de clanurile vica si altele. Iar cheltuielile de judecata le suporta statu adica boborul. Justitia ulii.

seaman651   •   03.01.2023, 07:33

Totul in timp ce "magistratii" au pretentii la pensii speciale, la salarii mari, pentru a-si face treaba de mantuiala, sau a nu o face deloc. Timp de facebook au toti, dar sa munceasca pentru salariul primit... Bineinteles, pe banii contribuabililor.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Close
Închide
  Close