Beyonce de România: „După ce s-a operat la stomac, Nicolae Guță mănâncă mult, bea apă fierbinte și vomită tot” (VIDEO)

15 noiembrie 2017 09:29

Beyonce de România spune cum sa slăbit Nicolae Guță. Beyonce de România l-a dat în judecată pe Nicolae Guță, celebrul cântăreț de manele, pentru a obține custodia fetiței lor, Anais.

Iată și cea mai frumoasă ipostază cu fetița lui Beyonce de România. Anais e o prințesă în miniatură. Blonda a precizat aseară, pentru emisiunea „Wowbiz”, de la Kanal D, și care este motivul pentru care a luat aceasta decizie, dar a povestit și un episod șocant trăit alături de artist.

Vreau să am doar eu custodie pentru că el e de negăsit de când s-a însurat. […] A venit în urmă cu mai mult de jumătate de an, a venit a mâncat toate felurile de mâncare, a băut două trei căni de apa fierbinte și s-a dus la toaletă și a vomitat tot ce a mâncat. Am înțeles că s-ar fi operat la stomac. Nu cred că el a slăbit, așa, fără să mănânce. El s-a chinuit foarte mult timp cu ceai verde. Eu cred că are legătură cu operația faptul că a mâncat, iar apoi a vomitat. Eu nu eram acasă”, a spus Beyonce de România.

Iată și anunțul făcut de Beyonce de România la aproape 3 ani de la despărțirea de Guță. “Am o veste bună…”

În ultimul an, atât Nicolae Guță, cât și o altă fiică a sa, Nicoleta, au trecut printr-o transformare incredibilă. Cei doi au slăbit spectaculos după ce și-au tăiat stomacul, reușind să-și șocheze fanii.

Nicolae Guță a fost suspectat de cancer, au povestit prietenii săi. Boala pare să fie transmisă genetic în familia artistului, având în vedere că în urmă cu șase luni, fratele lui Guță a murit din aceeași cauză.

Fratele lui Nicolae Guță a murit în luna februarie, după ce în 2011 a fost diagnosticat cu cancer. Samir Lingurar fusese internat de mai multe ori atât în România, cât și în Austria, dar din păcate boala a recidivat.

FOTO & VIDEO: Kanal D & Youtube


CITEȘTE ȘI… EXCLUSIV / Și-a violat fiica, a lăsat-o gravidă și s-a lăudat la birt, în fața amicilor. Fata abuzată îl apără și dă vina pe altcineva


 

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro