De Valentina Postelnicu, Eli Driu (foto),

Ea a arătat că PSD are „de dus această luptă în fața unor adversari politici din ce în ce mai hotărâți să îi vadă îngenuncheați, slăbiți, dezorganizați și fragmentați”.

„Știm deja că vor scoate toate armele și ne vor ataca. Suntem conștienți, dar suntem și pregătiți. Nu putem fi înfrânți așa de ușor cum cred, în toată aroganța lor, pentru că noi avem ceva ce ei nu și-au putut însuși niciodată, pentru că n-au simțit-o: apropierea de români”, a spus Dăncilă.

Ea s-a lansat într-un atac la adresa lui Iohannis.

„Să nu faci nimic pentru ai tăi este o dovadă de cruzime. Să îți amintești de poporul român după cinci ani în campanie este o dovadă de cinism, de dispreț pentru cei care au avut încredere în tine să le fii alături, să-i aperi, să te implici în rezolvarea problemelor pe care le au și să îi asculți. Pentru cel ce promitea lucrul bine făcut pare că ceasul a stat de mult. Pentru noi toți ceilalți au trecut cinci ani de nimic, iar pentru cel care cere încrederea și votul milioanelor de români, promițându-le doar că îi va da jos pe aceia care au făcut lucruri bune pentru oameni, neavând niciun plan pentru construcție și pentru reformă, ci doar agățându-se de teme moarte, aceasta este manifestarea unei disperări și a unei lipse de viziune pentru țară. Cum poți să fii credibil că-ți pasă de români când nu poți și nu știi să le oferi nimic?”, a spus preşedintele PSD.

Cum arată Guvernul Orban, după ultimele negocieri din Parlament. Lista cu miniștri
Recomandări

Cum arată Guvernul Orban, după ultimele negocieri din Parlament. Lista cu miniștri

Dăncilă a acontinuat: „Sunt singurul candidat care își asumă guvernarea țării, care are curajul și voința de a mișca lucrurile pentru români. Sunt mai puternică decât toți acești bărbați care nu fac altceva decât să țipe de pe margine! Eu nu fug și nu mă tem. O să continuu să lupt în fiecare zi pentru ca fiecărui român să-i fie mai bine aici, în țara lui”, a declarat ea sâmbătă, în cadrul Congresului extraordinar al PSD, imediat după ce a fost desemnată candidat al partidului la alegerile prezidenţiale.

Dăncilă a făcut aluzie la preşedintele USR, afirmând că acesta ar da dovadă de aroganţă.

„Tocmai aceia care sunt măcinați de lupte interne și invalidați de toată lipsa de substanță și viziune politică strigă astăzi cel mai tare. „Dacă eram eu președinte” înseamnă zero alegere și înțelegere a ceea ce se întâmplă în societate, înseamnă aroganță și îndepărtare de oameni. De aceea, nu vor fi niciodată acolo unde își doresc, pentru că nu înțeleg românii și nu se simt de-ai lor”, a mai spus lidera PSD.

Citeşte şi:

Dăncilă, după ce a fost validată candidat la prezidenţiale: „Sunt un om dintre oameni, plecat de jos, dintr-un oraş mic!”

VIDEO | Viorica Dăncilă, votată în unanimitate, de Congres, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale

Mihai Fifor, în Congresul PSD: „Viorica Dăncilă este un om pentru oameni, un om dedicat tuturor românilor”

Diana Belbiță s-a supărat pe români și va reprezenta Canada: "În România voi veni doar în vizită"
GSP.RO

Diana Belbiță s-a supărat pe români și va reprezenta Canada: "În România voi veni doar în vizită"

Horoscop 22 octombrie 2019. Pentru Săgetători, există riscul unor conflicte cu prietenii
HOROSCOP

Horoscop 22 octombrie 2019. Pentru Săgetători, există riscul unor conflicte cu prietenii