02 Sep. 2003 21:00

Din octombrie vom plati mai mult telefonul

Distribuie

Romanii vor plati din octombrie factura de telefon la cursul euro.
RomTelecom a primit avizul Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii ca de la 2 octombrie sa modifice tarifele serviciilor prestate catre populatie si exprimarea acestora in euro.
Astfel, desi vom plati in lei, fiecare factura va fi calculata la cursul mediu al monedei europene din luna precedenta emiterii acesteia.
Tarifele pentru abonamente vor fi majorate in medie cu 15,35%, dar pretul unui impuls ramane neschimbat, 620 de lei, dar exprimat in euro, adica 1,67 eurocenti. Astfel, pentru un abonament linie individuala persoane fizice cu 100 de impulsuri vom plati 4,58 euro (adica 170.219 lei, la un curs mediu al euro de 37.165,7 lei). La toate aceste tarife se adauga Taxa pe Valoarea Adaugata.
Tarifele pentru convorbirile internationale vor fi reduse cu 30 pana la 45%, iar tarifele pentru convorbirile telefonice locale si interurbane raman nemodificate.
Potrivit oficialilor RomTelecom, de la aceeasi data toate apelurile spre SUA si Canada, atat catre destinatii fixe, cat si mobile vor costa 0,25 euro pe minut.

Loading...
Comentarii