13 Feb. 2018 12:39 , de Valentina Postelnicu

Doi noi deputați PSD au depus jurământul: Gabriela Podașcă și Viorel Stan

Distribuie

Gabriela Podaşcă şi Viorel Stan au fost validaţi, marți, de plenul Camerei Deputaților, pe locurile rămase vacante în urma demisiilor lui Dumitru Chiriţă şi Ioan Munteanu, de la PSD.

Comisiile de validare au întocmit rapoartele de validare a mandatelor celor doi, iar votul final s-a dat marţi în plenul Camerei Deputaţilor.

Gabriela Podaşcă îl va înlocui la Bucureşti pe Dumitru Chiriţă, care a fost numit preşedinte ANRE, în timp ce Viorel Stan va veni în locul de la Neamţ al lui Ioan Munteanu, care a demisionat, la sfârșitul anului trecut, din motive personale.

Podaşcă a mai fost deputat PSD în legislatura trecută.

Deputatul PSD de Neamț Ioan Munteanu, care deținea și funcția de lider al grupului social-democrat din Camera Deputaților, a anunțat recent că demisionează din Parlament. El a făcut public și motivul renunțării la mandatul de parlamentar, și anume „probleme de sănătate'.

„Astăzi, 23 ianuarie 2018, mi-am depus demisia din funcţia de deputat în Parlamentul României. Din păcate, din cauza unor probleme de sănătate, a trebuit să iau această decizie care nu a fost uşor de luat. Consider că în cei 13 ani în care i-am reprezentat pe locuitorii din judeţul Neamţ am reuşit să îmi îndeplinesc cu bine responsabilităţile pe care le-am avut ca parlamentar. Doresc să le mulţumesc tuturor celor care mi-au acordat votul şi încrederea lor de-a lungul acestor ani', afirmă deputatul PSD, într-un comunicat de presă.

Și deputatul PSD Dumitru Chiriță a fost votat la șefia Autorității, după ce mandatul actualului președinte, Niculae Havrileț, a expirat în data de 23 octombrie, alături de cel al vicepreședintelui Emil Calotă.

Citește și: EXCLUSIV/Gabriel Fătu acuză managerul unui teatru că l-a furat. 'Am plătit din buzunar salariile actorilor, am primit în schimb bilete la ordin false'

Loading...
Comentarii