Mergi direct la conținut »
Doi tineri au dat lovitura la un mall din Cluj. Au furat bijuterii de 60.000 de lei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Doi tineri au dat lovitura la un mall din Cluj. Au furat bijuterii de 60.000 de lei

Doi tineri au dat lovitura la un mall din Cluj. Au furat bijuterii de 60.000 de lei

Doi tineri au dat lovitura la un mall din Cluj, furând bijuterii de 60.000 de lei, dar au fost prinși de polițiști. Oamenii legii i-au identificat după vizionarea înregistrărilor camerelor de supraveghere și au dat de urma acestora. Hoții erau doi indivizi în vârstă de 30 și 27 de ani.

De Mihai Niculescu,

Potrivit polițiștilor, în după amiaza zilei de 8 noiembrie, cei doi ar fi sustras 12 lănțișoare din aur de diferite gramaje, dintr-un magazin amplasat într-un complex comercial, din Gheorgheni, profitând de neatenția vânzătorului. Prejudiciul a fost stabilit la circa 60.000 de lei, potrivit bzc.ro.

Vineri, 16 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție au reținut, pentru 24 de ore, pe cei doi tineri, de 30 și 27 de ani, din Dezmir și Tăuți, județul Cluj, Suspecții sunt acuzați de furt și vor fi prezentați magistraților în vederea emiterii unui mandate de arestare preventivă.


Citește și: Gabi Firea a băgat 6 milioane de euro în august pentru instalațiile degradate  ale stadionului pe care tocmai l-a închis!


 

Close
Închide
  Close