Mergi direct la conținut »
Două persoane care nu pot zâmbi s-au logodit după doar patru întâlniri
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Două persoane care nu pot zâmbi s-au logodit după doar patru întâlniri

Două persoane care nu pot zâmbi s-au logodit după doar patru întâlniri

Alex Barker și Erin Smith s-au născut cu sindromul Moebius, ceea ce înseamnă că nu pot să-și miște fața și să afișeze nicio expresie facială și le este greu să vorbească sau chiar să-și miște ochii, scrie the Mirror.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui site dedicat persoanelor cu aceeași problemă medicală și după ce și după prima întâlnire și-au dat seama că vor să-și petreacă toată viața alături.

Alex Barker, în vârstă de 45 de ani, și Erin Smith, în vârstă de 38 de ani, sunt logodiți și urmează să se căsătorească, chiar dacă până acum s-au întâlnit doar de patru ori față în față, el fiind din Marea Britanie și ea din Statele Unite.

Alex spune că deși Erin nu poate să schițeze gesturi faciale, el știe când este fericită deoarece „întotdeauna își dă capul într-o parte și spune ‘ooh „.

Erin, din Carolina de Nord, în Statele Unite, a adăugat că este minunat să aibă cineva care o înțelege.

Situația lor este foarte rară, existând sub 1.000 de persoane cu această problemă în întreaga lume.


Citește și: Max, cel mai iubit urs din rezervația Zărnești, l-a îmbogățit pe stăpânul care l-a mutilat. Cum a câștigat acesta daune de 40.000 de euro de la stat


 

Close
Închide
  Close