De Valentina Postelnicu,

„Am auzit ce a spus UDMR-ului şi ştiam că nu susţin o restructurare. Dacă vom lua decizia de a merge cu Guvernul, pentru restructurare, în Parlament, avem majoritate, fără UDMR, în plenul reunit”, a spus preşedintele PSD.

Dragnea a fost întrebat cum comentează afirmaţia lui Kelemen Hunor potrivit căreia preşedintele Klaus Iohannis poate bloca chiar şi restructurarea votată de Parlament, prin refuzul de a semna decretul de numire a unui ministru.

„La cum a jucat în picioare Constituţia, poate să facă orice. Poate să nu semneze, chiar şi cu votul din Parlament. Orice este posibil la Iohannis. O să vedem. După ce am văzut declaraţiile lui, el stabileşte cine este ministru bun, habar nu avem noi care sunt criteriile. Vrea să blocheze Guvernul sub orice preţ”, a mai spus Dragnea.

El a continuat: „Noi nu luăm în calcul prostiile lui Iohannis. Iohannis să rămână cu prostiile lui, cu jocurile lui, cu blocajele lui. Până la urmă, la minister va fi un interimar, şi sper să nu mai apară blocaje în avizarea unor proiecte”, a spus Dragnea, în conferinţa de presă.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, că decizia Uniunii este de a lăsa coaliţia PSD-ALDE să arate că are majoritate, în cazul unei eventuale restructurări a Guvernului, care va presupune un vot în Parlament.


Citeşte şi:

Carmen Dan, reacție vehementă la adresa judecătoarei care a ironizat, criticat și acuzat o femeie agresată de soț. „Mă simt umilită ca ministru și ca femeie”

Dobre: 'Eu nu sunt sclavul Simonei!' Halep rupe tăcerea, ce s-a întâmplat de fapt: "Nu a fost frumos..."
GSP.RO

Dobre: 'Eu nu sunt sclavul Simonei!' Halep rupe tăcerea, ce s-a întâmplat de fapt: "Nu a fost frumos..."