Dragnea s-a răzgândit în privința remanierii: Mă mulțumesc toate ministerele, şi ca cetăţean şi ca preşedinte de partid

19 mai 2017 17:31 De: ,

Dragnea s-a răzgândit. Liderul PSD spune că e posibil să nu mai fie remaniere, pentru că îl mulțumesc toate ministerele. În urmă cu o săptămână, Dragnea anunța la Antena 3 o analiză, pe care o va face cu premierul și partenerii de coaliție, de la ALDE. El preciza atunci că în partid se pregătește un bilanț al guvernării lui Sorin Grindeanu, în luna iunie.

„Programul de guvernare este foarte riguros, dar ritmul trebuie menţinut. Este posibil să nu fie niciun fel de remaniere, dar, dacă vom analiza că în anumite zone este nevoie de un impuls, este nevoie de un alt ritm decât cel care a fost până acum, eu cel puţin nu o să am niciun fel de ezitare”, a afirmat, vineri, la Bacău, Dragnea, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă în acest moment are nemulţumiri faţă de activitatea vreunui ministru sau minister, Dragnea a spus: „Mă mulţumesc toate ministerele, şi ca cetăţean, şi ca preşedinte de partid, şi ca preşedinte al Camerei Deputaţilor”.

Totodată, el a precizat că „remanierea guvernamentală nu este legată de indicatorii macro-economici care au fost prezentaţi de Institutul Naţional de Statistică”.

„Aceste rezultate sunt generate efectiv de punerea în aplicare a Programului de guvernare în mare parte, de încrederea pe care oamenii de afaceri au avut-o şi o au în programul de guvernare. S-au generat peste 110.000 de noi locuri de muncă şi aproape 14.000 de noi angajatori, nu doar firme care se înfiinţează, efectiv firme care angajează”, a mai spus Dragnea.

”Remanierea nu trebuie făcută în grabă. Vom avea o discuţie săptămâna viitoare, domnul Tăriceanu şi cu domnul Grindeanu. O primă discuţie în trei după care o să facem o discuţie în coaliţie, în care să vedem dacă, în această formulă programul de guvernare poate fi pus în practică punct cu punct. Dacă vom ajunge la această concluzie, nu va fi cazul de remaniere”, declara Liviu Dragnea, în urmă cu o săptămână.

El a adăugat: ”Dacă vom ajunge la altă concluzie, că din cauza anumitor membri ai Guvernului, se poate pune pune în pericol aplicarea unor părţi din programul de guvernare, atunci se poate discuta şi despre remaniere”.

Sursa foto: Gov.ro

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro