Mergi direct la conținut »
Ecaterina Andronescu a votat doar la europarlamentare: „Nu ar fi trebuit să amestecăm lucrurile”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Ecaterina Andronescu a votat doar la europarlamentare: „Nu ar fi trebuit să amestecăm lucrurile”

Ecaterina Andronescu a votat doar la europarlamentare: „Nu ar fi trebuit să amestecăm lucrurile”

Ministrul Educației Ecaterina Andronescu a votat duminică doar la alegerile europarlamentare, refuzând buletinele de vot pentru cele două întrebări la referendumul pentru justiție pe motiv că „lucrurile nu ar fi trebuit amestecate”.

De Cristina Radu,

„Îmi exprim speranța că cei care merg în Parlamentul European vor reprezenta și vor sluji România. Am votat cu speranța că vom fi parte din deciziile care se iau și care afectează practic toată populația României”, a declarat Ecaterina Andronescu la ieșirea de la urne.

Întrebată dacă și-a exprimat votul și pentru referendumul convocat de președintele Klaus Iohannis, Ecaterina Andronescu a spus că nu: „Nu am votat pentru că eu consider că nu trebuia să amestecăm lucrurile”.

După social-democrata Olguța Vasilescu și liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu, ministrul Educației este al treilea politician care refuză să voteze la referendum.

 

Citește și:

UPDATE: Alegeri europarlamentare 2019 | Peste un milion de români au votat deja. La ora 10:00, prezența la vot este de 6,56%, mai mare decât la parlamentarele din 2016 (5,27%)

Are 97 de ani și a mers la vot. A ajuns la secția de votare în același timp cu Traian Băsescu | FOTO

Close
Închide
  Close