Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Elton John a urmat cu succes un tratament pentru cancer de prostată. Vedetele de la Holywood, în lupta cu boala nemiloasă

Elton John a urmat cu succes un tratament pentru cancer de prostată. Vedetele de la Holywood, în lupta cu boala nemiloasă

Elton John, în vârstă de 72 de ani, a fost diagnosticat cu cancer de prostată în 2017, alegând un tratament chirurgical şi nu chimioterapia. Acum, cântărețul a mărturisit că a urmat tratamentul cu succes.

De Livia Lixandru,

În autobiografia intitulată ”Me” şi publicată în foileton de cotidianul Daily Mail, cântăreţul mărturiseşte că intervenţia chirurgicală, realizată în Los Angeles, a fost ”un real succes”, potrivit Agerpres.

Artistul a petrecut 11 zile într-un spital din Londra. „În spital, singur, în mijlocul nopţii, mă rugam: te rog, nu mă lăsa să mor, te rog, lasă-mă să-mi văd din nou copiii, mai dă-mi puţin timp”, a scris artistul în cartea sa, potrivit sursei citate.

„Într-un fel bizar, am simţit că timpul pe care îl petreceam recuperându-mă era răspunsul la rugăciunile mele: dacă vrei să trăieşti mai mult, trebuie să înveţi să trăieşti aşa, trebuie să o laşi mai moale”.

„A fost ca şi cum mi s-a arătat o altă viaţă, o viaţă pe care mi-am dat seama că o iubesc mai mult decât turneele. Muzica este cel mai minunat lucru, dar nu se compară cu momentele în care Zachary îmi povesteşte despre cercetaşi sau antrenamentele de fotbal”, este un alt fragment din carte.

„Toate îndoielile pe care le mai aveam în legătură cu retragerea din turnee s-au evaporat pur şi simplu”.

Vedetele de la Holywood, în lupta cu boala nemiloasă

Actrița Kathy Bates, cântăreața Olivia Newton John, actorul Ben Stiller și Cynthia Nixon  au dus luptă grea cu boala nemiloasă, care le-a schimbat viața și despre care au preferat să vorbească în spațiul public, mult mai târziu.

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”
Recomandări

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”

 

Actriţa americană Cynthia Nixon a ţinut şi a secret faptul că a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2006. Adevărul a ieşit la iveală în momentul în care a trebuit să se opereze pentru a extirpa nodulii, proces urmat de şedinţele grele de radioterapie postoperaţie.

Actorul Ben Stiller a dezvăluit că s-a luptat în secret cu o formă foarte agresivă de cancer la prostată în 2014. Se pare că în urma unei vizite la urolog, Stiller a aflat vestea înspăimântătoare, potrivit OK!.

Cântăreaţa pop Olivia Newton John a fost diagnosticată cu cancer mamar în 1996, în urma unui consult medical decoperind un nodul la unul dintre sâni. Olivia a recurs atunci la operaţia de mastectomie.

Actrița celebră Kathy Bates a trecut prin chinul diagnosticării cu cancer, în cazul său fiind vorba de cancer ovarian. În 2003 ea anunţa că se tratează.

Close
Închide
  Close