De Mihai Niculescu,

Dacă nu ați văzut ultimul episod din serialul Game of Thrones, vă recomandăm să nu citiți articolul de mai jos. 

Emilia Clarke a citit scenariul ultimului sezon, cel de-al optulea și ultimul din „Game of Thrones”, cu aproape doi ani în urmă.  De atunci, a fost nevoită să păstreze secret ceea ce se întâmplă cu personajul ei, numit și „Mama dragonilor”. Știa însă de ce soartă are parte, dar și că sfârșitul este unul brutal.

Am făcut o lungă plimbare pe jos prin Londra, neștiind cum să să reacționez la asta. Mă așteptam la ceva siropos, așa cum s-a întâmplat în fiecare sezon, dar nu m-am așteptat la acest sfârșit a spus Emilia în interviul acordat The New Yorker.

Scena la care face referire este cea în care Jon Snow o omoară, după ce îi reproșează că a ucis o mulțime de oameni nevinovați.

„A trebuit să mă lupt pentru a scoate ceva bun din ce au scris. Pentru că este ea (Daenerys), iar decizia este a scenariștilor. Ei au construit această femeie. Așa că am spus că o voi lua ca atare și voi încerca să interpretez cât mai bine.  Așa că am făcut ce i se spune să facă fiecărui actor și ce ar trebui să facă. Trebuie să fie pe aceeași lungime de undă cu personajul. Dacă nu poți fi de acord cu personajul pe care îl joci, nu ar trebui să accepți rolul” a mai spus Emilia Clarke.

Penultimul episod a fost extrem de controversat pentru public și oamenii nu și-au putut închipui cum eroina principală a serialului s-a putut transforma peste noapte într-un tiran cu mâinile pătate de sânge nevinovat.

Totuși, Emilia Clarke crede că totul are un sens, la final.

Chiar și pentru un rol pentru care m-am dedicat atât de mult, pentru un personaj pe care l-am trăit și interpretat atât de mult timp, nu știu dacă ar fi fost o altă soluție pentru finalul serialului. Dar a fost șocant să aflu asta” a recunoscut interpreta personajului Daenerys Targaryen.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

Emilia Clarke a explicat în interviu cum scenariștii D.B. Weiss și David Benioff au comparat evoluția personajului Daeneryss cu un alt personaj infam de film: Laurence al Arabiei.

M-am uitat la filmul Laurence al Arabiei și a fost bun. Personajul este uimitor, a supraviețuit și asta e minunat. Dar când mi-am amintit cum se sfârșește filmul, cu distrugerea lui Laurence, nu am asociat lucrurile astea. Sau poate nu am vrut să anticipez finalul pentru că țin atât de mult la Daenerys” a mai spus Emilia Clarke.

Foto: HBO


Citește și:

VIDEO | „Game of Thrones” a ajuns la final! Zece seriale care te pot face să uiți de „Mama Dragonilor”


 

Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor
GSP.RO

Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă