De Daria Maria Diaconu,

Amber Luke, din Brisbane, Australia, a trecut prin momente îngrozitoare când a dorit să-și coloreze în albastru albul ochilor. Acele folosite la tatuaje au intrat prea adânc în globii oculari și aceasta a orbit temporar, timp de trei săptămâni.

În ciuda experienței cumplite prin care a trecut, Amber Luke a declarat, pentru Barcroft TV, citat de eluniversal.com.mx, că nu are regrete.

Procedura prin care și-a colorat pupilele ochilor în albastru a durat 40 de minute și a fost extrem de dureroasă.

„Când a pătruns cerneala, am simțit ca și cum mi-a frecat sticlă în ochi”, a mărturisit australianca în vârstă de 24 de ani.

„Dacă procedura se realizează corect nu există probleme absolut deloc. Însă eu am orbit timp de trei săptămâni”, a explicat ea pe o rețea de socializare.

Amber Luke este influencer și pe rețelele de socializare este cunoscută drept „Blue Eyes White Dragon”.

De-a lungul anilor, Amber Luke a cheltuit peste 260.000 de dolari pe 200 de tatuaje, piercinguri și alte intervenții de acest tip. De asemenea, tânăra are mai multe intervenții estetice. Primul tatuaj și l-a făcut la vârsta de 16 ani.

FOTO: Instagram

Citeşte şi:

Un Lamborghini abandonat într-un hambar a fost vândut cu 1,6 milioane de dolari

În drum spre votul Guvernului Orban, senatorul PNL Eugen Pîrvulescu a aflat că s-a accelerat dosarul DNA unde e acuzat că a dat un Audi A7 unui primar PSD din Teleorman!

Cartelul Renault. Sindicatele intervin în urma dezvăluirilor din Libertatea. ”O astfel de înțelegere privind angajarea de forță de muncă prezintă riscuri foarte mari”

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite