De Mihai Niculescu,

Primăria Municipiului Bucureşti a anunțat că a fost admisă cererea de suspendare provizorie a executării sentinţei de deschidere a falimentului RADET, judecată la Curtea de Apel Bucureşti.

În concret, începând de astăzi (marţi – n.r.), întregii activităţi a RADET nu i se mai aplică niciunul dintre efectele falimentului, regia autonomă revenind la perioada de observaţie, respectiv cea de dinaintea pronunţării falimentului”, a comunicat PMB

În următoarea perioadă, întreaga activitate a RADET va fi preluată de Compania Municipală Termoenergetica.

Primăria Municipiului Bucureşti a reafirmat că în această perioadă apa caldă și căldura nu va lipsi din casele oamenilor şi îi reasigură pe bucureşteni că nu vor fi afectaţi.

Salariaţii regiei nu vor resimţi nici ei această schimbare şi nu se vor face disponibilizări”, au mai afirmat reprezentanții instituției conduse de Gabriela Firea.

Gabriela Firea susține că Termoenergetica, compania municipală care preia activele RADET, era cea mai bună soluție pentru a evita colapsul.

Noua companie va prelua toate aceste servicii şi va continuă investiţiile în modernizarea sistemului de termoficare din Bucureşti, care, timp de aproape trei decenii, nu a reprezentat o prioritate pentru administraţiile anterioare”, spunea Firea.


Citește și: Prima ruptură clară a lui Rareș Bogdan de Realitatea TV: Invitat la Silviu Mănăstire la B1 TV, a spus: „Dumneavoastră mi-ați luat locul, mai avem libere o televiziune și jumătate”


 

Gigi Becali își răsfață fetele în stil mare. Fiica patronului de la FCSB conduce un bolid de 200.000 de euro
GSP.RO

Gigi Becali își răsfață fetele în stil mare. Fiica patronului de la FCSB conduce un bolid de 200.000 de euro

Horoscop 20 septembrie 2019. Berbecii se află la finalul unui drum
HOROSCOP

Horoscop 20 septembrie 2019. Berbecii se află la finalul unui drum