Mergi direct la conținut »
Fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, reținută după ce ar fi lovit un copil
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

Fiica lui Iosif Rotariu, reținută după ce ar fi lovit un copil la grădinița tatălui ei. Fostul fotbalist spune că fata a avut o criză de hiperglicemie

De Raluca Diaconu, . Ultimul update Vineri, 29 iunie 2018, 09:34

Acuzații grave la Timișoara! Fiica de 33 de ani a fostului fotbalist Iosif Rotariu a fost reținută de către polițiști după ce ar fi agresat un copil de doi ani. Cazul s-ar fi petrecut în urmă cu două zile, dar abia acum a ieșit la iveală. Iosif Rotariu a povestit că fiica lui e bolnavă de diabet și că totul s-a întâmplat din cauza unei crize de hiperglicemie. Copilașul are o fractură, dar medicii spun că nu va rămâne cu sechele.

Ad placeholder

Romina Rotariu lucrează la grădinița tatălui ei de la marginea Timișoarei. Femeia este bolnavă de diabet și a avut o criză de hiperglicemie, iar în momentul în care l-a bruscat pe micuț nu și-a dat seama ce face, ne-a povestit tatăl ei.

„Ea este bolnavă de diabet de la 19 ani, acum are 33 de ani, este dependentă de insulină. Marți, la grădiniță, a avut hipoglicemie cu o oră înainte de eveniment. I-a dus maică-sa niște zahăr, avea 50 valoarea glicemiei și într-o oră a ajuns glicemia la 500. Un copil plângea, că era dependent de o pernă adusă de acasă. Mama lui, cu o zi înainte, i-a spus Rominei să-l dezvețe de obicei. Când s-a trezit, copilul a plâns după pernă și atunci Romina l-a luat, l-a bruscat și nu și-a dat seama ce a făcut”, a declarat pentru Libertatea Iosif Rotariu.

Fostul internațional a explicat că doar cu o oră înainte avusese o criză de hipoglicemie și a luat zahăr, după care a făcut hiperglicemie.

„Ea era amețită, nu știa ce face, pe hiperglicemie s-a întâmplat. Cu ea mai era fata care o ajută, dar era cu spatele și spune că nu a văzut nimic”, ne-a mai declarat fostul fotbalist.

Rotariu spune că a fost la spital să-l viziteze pe cel mic, dar nu a putut vorbi cu părinții acestuia.

Copilașul de 2 ani are o fractură deplasată de femur, dar medicii i-au spus fotbalistului că își va reveni și nu va rămâne cu sechele.

„Am înțeles că micuțul este la spital, cu o fractură. Copilul e ok, se va face bine, nu rămâne cu sechele, cu părinții nu am discutat, sunt afectați încă. Am fost la spital chiar atunci în acea seară, am vorbit cu medicii, spun că se va face bine, trebuie să stea o perioadă în spital. Fata mea de două zile nu mănâncă, nu doarme, stă cu perfuzii…”, ne-a spus Iosif Rotariu.

Părinții copilașului de doi ani s-au dus însă la poliție și au depus plângere împotriva îngrijitoarei de 33 de ani. Femeia este cercetată penal.

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 33 de ani ar fi agresat un copil de doi ani, băiat. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă și loviri sau alte violențe. Femeia de 33 de ani a fost reținută pentru 24 de ore și în continuare este cercetată sub control judiciar pentru 30 de zile”, a declarat Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

Citește și: REPORTAJ/Politică la piață, în ziua moțiunii. Românii știu ce se întâmplă, dar nu mai au încredere. “Ne-am săturat de promisiuni” – VIDEO

Ad placeholder
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
PARTENERI - GSP.RO
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
Cine este soțul Oanei Roman. Are o nouă meserie. Unii s-ar rușina să facă asta
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Cine este soțul Oanei Roman. Are o nouă meserie. Unii s-ar rușina să facă asta
Horoscop 12 iulie 2020. Balanțele marchează astăzi finalul unei perioade dificile din viața lor profesională
HOROSCOP
Horoscop 12 iulie 2020. Balanțele marchează astăzi finalul unei perioade dificile din viața lor profesională
Parteneri
 
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close