Mergi direct la conținut »
Film pentru adulți, difuzat într-un restaurant din Siret. La scenele fierbinți s-ar fi uitat și doi copii / FOTO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Film pentru adulți, difuzat într-un restaurant din Siret. La scenele fierbinți s-ar fi uitat și doi copii / FOTO

Film pentru adulți, difuzat într-un restaurant din Siret. La scenele fierbinți s-ar fi uitat și doi copii / FOTO

Scandal uriaș în județul Suceava din cauza unui film pentru adulți, difuzat într-un restaurant din Siret. Pelicula deocheată în care apar și scene de lesbianism a rulat pe ecranul televizorului la care s-au uitat și doi copii, spun martorii. Rugată să schimbe postul, chelnerița a lăsat filmul să ruleze încă jumătate de oră.

Imaginile surprinse din timpul filmului pentru adulți au fost realizate de un client al restaurantului din Siret, informează Monitorul de Suceava.

„Totul a durat aproximativ o oră. La un moment dat i-am cerut chelneriţei să schimbe programul, dar aceasta mi-a râs în faţă şi a lăsat filmul să ruleze încă jumătate de oră. La ora respectivă, în restaurant erau aproximativ 10 persoane, printre care şi doi copii”, a spus bărbatul care a depus o reclamație.

Administratorii restaurantului din Siret spun că vor viziona imaginile de pe camerele de supraghevere pentru a vedea dacă se confirmă incidentul reclamat. Mai mult, aceștia nu exclus varianta potrivit căreia scandalul ar fi o răzbunare.

„Poate fi o înscenare pentru că e un televizor smart şi filmul respectiv putea fi pus de pe un telefon mobil. Credem că e înscenare, o încercare de a arunca în noi cu noroi, mai ales că funcţionăm de 25 de ani şi e pentru prima dată când avem o astfel de reclamaţie”, au spus administratorii restaurantului.

Dacă se va dovedi că filmul porno a rulat pe televizorul din restaurant, administratorul spune că angajații găsiți vinovați vor fi sancționați.


Citește și REPORTAJ / Morminte la preț de garsonieră, în Ploiești. Cum arată un loc de veci de 5.000 de euro/ VIDEO&FOTO


 

Close
Închide
  Close