De Bobi Neacșu,

Discursul Gabrielei Firea la adresa fostului său şef din PSD, Victor Ponta, s-a îndulcit simțitor în an electoral, în care actualul primar vizează un nou mandat.

„Am acceptat din prima secundă invitația domnului președinte Victor Ponta, colegului nostru Victor, de a fi astăzi împreună, pentru că, și asta toți românii o știu, a fost premierul cel mai performant pe care l-a avut România în ultimii ani. Trebuie să vedem de ce am schimbat trei premieri în trei ani și de ce nu am ales în fruntea Guvernului premieri ca Victor Ponta”, a declarat Firea duminică, la Convenția Națională a Pro România.

„Îi mulțumesc lui Victor Ponta pentru faptul că are viziune și pentru faptul că înțelege că așa nu se mai poate. Avem de ales dintre următoarele două: ori pierdem separat, individual, ori câștigăm împreună”, a plusat primarul Capitalei.

Gabriela Firea, întoarcere de 180 de grade

Atitudinea Gabrielei Firea nu poate să nu surprindă, având în vedere că tot ea era, în urmă cu doar câteva luni, unul dintre criticii cei mai virulenți la adresa lui Ponta.

”Fostul nostru coleg Victor Ponta nu ştie ce să mai facă să crească în sondaje spunând lucruri urâte despre PSD. Acum a scăpat de domnul Dragnea, ne-a luat pe noi la rând. Toată ziua este cu doamna Dăncilă în gură, toată ziua este cu mine în declaraţii şi toată ziua este cu doamna Olguţa Vasilescu”, declara Gabriela Firea în iunie 2019.

Mesajul infirmierei care l-a invitat pe secretarul de stat Raed Arafat să lucreze cu ea a devenit viral. ”Am vrut știe ce facem noi într-un spital și să ne trimită echipament”
Recomandări

Mesajul infirmierei care l-a invitat pe secretarul de stat Raed Arafat să lucreze cu ea a devenit viral. ”Am vrut știe ce facem noi într-un spital și să ne trimită echipament”

 

„Chiar a făcut şi o afirmaţie care nu îi aduce cinste pentru că a dat un citat greşit şi îmi pare rău, dar este o poezie care trebuia să o citească în copilărie. Şi anume a spus că la preşedinţia PSD şi pentru candidatura la Palatul Cotroceni se bat în PSD trei doamne: doamna Dancilă, doamna Firea, doamna Vasilescu, niciuna nu are şanse să intre în turul doi, niciuna nu va obţine un scor satisfăcător. Şi într-un final a spus în zeflemea Trei Doamne şi toţi trei. Eu ştiam că acea poezie este foarte tristă şi este despre un bărbat care şi-a pierdut trei băieţi pe front. Dacă domnul Ponta nu ştie că referirea la Doamne nu era la nişte cucoane din politică, ci la Dumnezeu şi că era plânsul în versuri al unul bărbat, tată, care îşi pierde trei feciori pe front, e cam grav. O să îi trimit pe WhatsApp poezia”, puncta Gabriela Firea, conform psnews.

Cum va funcționa amânarea ratelor: termenul maxim e de nouă luni, nu se percep taxe suplimentare
Recomandări

Cum va funcționa amânarea ratelor: termenul maxim e de nouă luni, nu se percep taxe suplimentare

 

Primarul Capitalei Gabriela Firea nu a ratat ocazia să-l înţepe pe Ponta, care fost trădat de o serie de parlamentari la votul de învestitură a Guvernului Orban. Gabriela Firea nu a uitat că fostul său şef a plecat din PSD cu o serie de parlamentari.

Firea a postat pe Facebook un citat din Marin Preda, ”Cine trădează va fi trădat”. Imaginea este însoțită de hashtagurile #ZiuaDecontului, #CineRadeLaUrma, #RadeLaUrna, #CaPasareaPhoenix, scria g4media.

La sfârşitul anului trecut, primarul Capitalei, Gabriela Firea, sublinia că sunt mulţi lideri PSD care nu uită atacurile lui Victor Ponta și există multe ”suflete rănite” în interiorul partidului.

„Din punctul meu de vedere, orice alianțe cu partide de stânga, de centru stânga ar fi nemaipomenite pentru noi, dar trebuie să analizăm, pentru că sunt încă multe suflete rănite în urma unor declarații, sunt oameni care nu trec atât de ușor cu vederea și nu iartă. Au fost critici multe și poate unori nejustificate, jigniri.

Cred că trebuie luate aceste decizii cu mare grijă și trebuie să fim împăcați cu decizia pe care o vom lua. Eu vă spun: sunt colegi care spun că trebuie o alianță, pentru că până la urmă Pro România, domnul Ponta și o parte dintre cei de la ALDE gândim la fel, vorba celebrului cântec. Alții spun că anumiți oameni din Pro România au jignit lideri PSD, au luat din electorat, scorul nostru a scăzut și din cauza lor”, spunea Gabriela Firea, la România TV.

Citeşte şi:

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA! 

Gabriela Firea, despre Victor Ponta, la Convenția Pro România: „Cel mai performant premier din ultimii ani. Dacă nici acum nu sunt dată afară din PSD…”

Ucisă de indiferenţă. Povestea unei fete de 18 ani care a fost asasinată la scurt timp după ce a depus mărturie într-un dosar de trafic de minori

Criza precedentă: Gigi a fost singurul clarvăzător, restul Ligii 1 s-a prăbușit
GSP.RO

Criza precedentă: Gigi a fost singurul clarvăzător, restul Ligii 1 s-a prăbușit

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur