De Cristian Anton,

Sebastian Bodu a declarat într-o conferință de specialitatea că a vrut să digitalizeze Fiscul, într-o perioadă în care încasările mergeau bine, dar premierul de la acea vreme a spus: „lasă, că merge și așa”.

Fiind rugat să spună numele premierului care i-a zis asta, el afirmat: „domnul Tăriceanu”. După pronunțarea numelui, multe persoane au zâmbit, iar una chiar a râs ușor, arată sursa citată.

Fostul șef ANAF a spus că el nu crede ”în fiscalizarea agriculturii, pentru că aceasta este de subzistență și nu ai ce să iei ca stat”.

Bodu, despre fiscalizarea agriculturii: ”Ce să iei? Găina?”

„Nu cred că se va fiscaliza vreodată agricultura românească pentru că în mare parte este de subzistență. Ce să fiscalizezi? Ăia mari sunt fiscalizați. Agricultura de gospodărie e de subzistență. Ce să iei? Găina?”, explică Bodu.

Potrivit acestuia, vor continua scandalurile cu fiscalizarea alambicului.

”Ai Directivă Europeană că trebuie să fiscalizezi țuica. Nu se poate fiscaliza pentru că ies ăia cu topoarele”, a declarat Bodu.

Referindu-se la condițiile de lucru din ANAF, Sebastian Bodu a spus că sunt execrabile.

„ANAF este Cenușăreasa sistemului public românesc în materie de condiții de lucru. Cu privire la salarizarea celor din ANAF, este la fel ca orice salarizare a altor funcționari publici.

Ei mai au stimulentele alea care se obțin din colectarea suplimentară, din ce aduc suplimentar la buget față de conformarea voluntară”, a precizat Bodu.

Citeşte şi:

Adriana Nedelea LA FIX: Vlad Voiculescu după ce a fost numit ”politician închipuit” de Gabriela Firea: ”Eu nu vreau să fiu unul dintre politicienii adevărați”

Ministrul Vela, atac la Carmen Dan: La Jandarmerie s-au cumpărat 4 maşini noi, de 200.000 de euro, pentru protejarea demnitarilor PSD

Cum a explicat managerul Spitalului din Timișoara situația halucinantă în care un medic a dat examenul de specialitate, deși nu a terminat rezidențiatul

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres