MENIU CAUTĂ

Fostul Principe Nicolae nu a fost anunțat de nimeni că Regele Mihai a murit

Distribuie

Conflictul dintre fostul Principe Nicolae și rudele sale nu s-a stins nici după moartea Regelui Mihai, dovadă că acestea au luat o decizie radicală, ar putea considera unii, în privința nepotului renegat al ultimului monarh al României.

Fostul principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai I, nu a fost anunțat de nimeni că bunicul său a murit, a declarat avocatul acestuia, Radu Enache, într-o intervenție televizată.

Mai mult decât atât, potrivit lui Radu Enache, Nicolae Medforth-Mills va veni cât de curând în România, pentru a participa la funeralii.

„Acum 10 minute am vorbit cu Nicolae. El nu a fost anunţat de nimeni că bunicul lui a decedat. A aflat de la mine. Prima reacţie… a rămas stupefiat că nu a fost anunţat de nimeni din familia regală: de mama lui, de Principesa Margareta. Va participa sigur la funeraliile bunicului său, chiar dacă nu va fi primit alături de familie, el va fi prezent alături de bunicul său.”, a declarat avocatul Radu Enache.

Regele Mihai I a murit astăzi, în jurul orei 13.00, la reședința sa din Elveția. Ultimul monarh al României avea 96 de ani și de mai bine de un an era grav bolnav. Acesta fusese diagnosticat cu leucemie.

Citește mai multe despre Regele Mihai întâi al României și casa regală pe Libertatea.

Comentarii