Mergi direct la conținut »
FOTO| A împlinit 100 de ani și a "chefuit" cu doi stripperi goi pușcă! Galerie foto
7imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO| A împlinit 100 de ani și a "chefuit" cu doi stripperi goi pușcă!

FOTO| A împlinit 100 de ani și a „chefuit” cu doi stripperi goi pușcă!

Doll Jenkins a împlinit recent 100 de ani și a avut parte de cea mai surprinzătoare petrecere de centenar! Femeia a fost vizitată de doi stripperi, "acoperiți" doar cu câte un șorț minuscul.

Doll Jenkins locuiește într-un cămin de bătrâni și ea a cerut ca de ziua ei să fie „vizitată” de doi stripperi, a anunțat metro.co.uk.

Dorința i-a fost îndeplinită, iar cei care o îngrijesc spun că s-a bucurat foarte tare. La petrecere au venit și cei din familia lui Doll, printre care și câteva stră-strănepoate. Bătrâna nu s-a rușinat de nepoți, strănepoți și stră-strănepoți.

Îi văzuse cu un an înainte și nu i-a uitat

„Fața ei s-a aprins câd au intrat băieții. Ea strălucea pur și simplu. Noi, cu toții, stăteam în holul de așteptare când au venit băieții. Ea era un pic cam apatică. La început le-a zis să se ducă să se îmbrace, dar curând a început să flirteze cu ei și să-i ciupească de fund. I-a plăcut și le-a tot cerut să se întoarcă cu fundul înspre ea”, a dezvăluit Leigha Jones, șefa personalului medical de la respectivul azil de bătrâni.

Cei doi au servit invitații cu prăjiruri, biscuiți, vin și ceai. Femeia locuiește în acel cămin de bătrâni de circa un an. Ea are șase nepoți, zece strănepoți și patru stră-strănepoți.

„N-a fost niciun moment în care zâmbetul să-i dispară de pe față”, a mai spus Leigha. Ea îi văzuse pe cei doi stripperi chemați la alt eveniment cu un an înainte și și-a dorit să-i aibă alături și de ziua ei și să-i vadă cum servesc invitații.


Dr. Alexandrescu, medic plecat în Franța de la Spitalul Județean Ilfov, acuză: „Protectoarea medicului fals m-a împins să plec! Aceste abuzuri ale șefilor ne fac să emigrăm”

Close
Închide
  Close