Culoarea-simbol a PSD, albastru, a fost inlocuita cu cea rosie, pornind de la stema partidului si pana la scaune, pixuri si esarfe. In aceasta atmosfera “rosie” s-a desfasurat ieri Consiliul National al PSD.


Daca pana acum membrii PSD erau obisnuiti sa-i vada la tribuna pe Ion Iliescu sau Adrian Nastase, ieri au avut parte de o schimbare totala. Mircea Geoana, Ioan Rus, Cristian Diaconescu, Miron Mitrea, Titus Corlatean sau Victor Ponta au monopolizat Consiliul National al PSD. Acestia au criticat in termeni duri “guvernul-marioneta al lui Basescu”, pe “propagandistii portocalii” si pe “jivinele care trebuie trimise inapoi de unde au venit”.


Nastase si Iliescu au stat ieri mai mult pe holuri, unde s-au purtat discutii aprinse pe marginea modificarilor aduse la statut, responsabil cu acestea fiind senatorul Doru Ioan Taracila. Printre principalele modificari aduse statutului se afla chiar desfiintarea functiei lui Adrian Nastase. Ceea ce a starnit o discutie aprinsa, pe hol, intre Adrian Nastase si Ion Rus. Astfel, presedintele trebuie sa aiba in subordine 8 vicepresedinti si nu 11, ca in prezent, dintre care unul va detine postul de prim-vicepresedinte. In final, s-a luat decizia convocarii unui congres extraordinar la care sa se adopte modificarile.


Iliescu si Nastase au tinut discursuri in ultimul moment


Desi au anuntat ca nu vor tine discursuri, Ion Iliescu si Adrian Nastase au renuntat la aceasta idee si, cand nimeni nu se mai astepta, au venit la tribuna, pe rand, destul de iritati si nervosi. Iliescu a tinut o lectie de moralitate, atragand atentia membrilor PSD ca “fascinatia puterii si a banului creaza probleme partidului”. El a mai spus ca PSD are o “eticheta sifonata” din cauza ultimelor scandaluri, desi majoritatea membrilor sunt oameni cinstiti si corecti.

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă
HOROSCOP

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă