Mergi direct la conținut »
Gheorghe Petrică Paraschiv, fost vicecampion mondial de box, a fost arestat în trafic pentru trafic de droguri
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Gheorghe Petrică Paraschiv, fost vicecampion mondial de box, a fost arestat în trafic pentru trafic de droguri

Gheorghe Petrică Paraschiv, fost vicecampion mondial de box, a fost arestat în trafic pentru trafic de droguri

Gheorghe Petrică Paraschiv, fost pugilist cunoscut în anii 90 şi primul român care a obţinut o centură importantă, a fost arestat, alături de alţi cinci colegi de la sala de box.

Poliţiştii de la crimă organizată au descoperit că cei şase aprovizionau cu heroină zona centrală a Capitalei. Au fost daţi de gol de vecini, deranjaţi de consumatorii care veneau zi şi noapte în casele lor să se aprovizioneze, a dezvăluit digi24.ro.

Oamenii legii erau de câteva luni pe urmele reţelei care opera într-o zonă strict delimitată de străzile Anton Pann, Romulus şi Parfumului, din apropiere de Piaţa Unirii din Capitală.

„Au fost vizate patru imobile cu privire la care au existat numeroase sesizări din partea cetăţenilor ca fiind locuri în care se consumă şi se comercializează droguri de risc şi se consumă de asemenea. Persoanele care coordonau aceste locuri fiind arestate preventiv”, a spus un ofițer de la antidrog.

A fost arestat și în Italia, pentru furt

În ultimele două zile, poliţiştii au descins în total la 14 adrese, de unde au ridicat cantităţi importante de heroină, metadonă şi etnobotanice, dar şi pistoale şi aproape 20.000 de lei.

„Sumele de bani obţinute de traficanţi în fiecare zi se ridicau la 1500-2000 de lei, fiind însuşite în mod alternativ de cei doi lideri ai grupării”, a dezvăluit un alt ofițer de la antidrog

Membrii grupării aveau în comun pasiunea pentru box. Unul dintre lideri, Petrică Paraschiv, a fost chiar vicecampion mondial la box în anii 90. De la fostă glorie a sportului, bărbatul este acum bănuit că era unul dintre coordonatorii reţelei care distribuia heroină şi etnobotanice în Sectoarele 2 şi 3.

Bărbatul nu este la primul conflict cu legea – a mai fost arestat acum trei ani, în Italia, pentru furt.


Medicul oncolog Alexandru Grigorescu, despre tratamentele neștiințifice de la clinica lui Becali: «Mi se par nişte nebunii. Sigur laser intravenos?»

Close
Închide
  Close