MENIU CAUTĂ

Gigi Becali e liber! A mers la biserică și a stat de vorbă cu ziariștii! Ce declarații a făcut și ce spune despre Steaua!

Distribuie

”Am fost și la cimitir, am pus niste flori acolo… Cel mai mult mă interesează acum Hristos și nimic altceva. Până acum nu știam ce e aia mântuire. Viața publică nu mă mai interesează”, a spus Becali la ieșirea din biserică, deși conform regulamentelor nu avea voie să apară la televizor. „Eu puteam să plec. Însă nu am reușit să trec aiurea pe lângă voi și să nu vă salut, pentru că eu am dragoste, multă dragoste de oferit”, s-a justitificat Gigi pentru aparația pe micile ecrane.
Patronul Stelei a vorbit și despre planurile sale de după eliberarea din penitenciar: „Ies din viața public, nu mă mai interesează nimic. Plâng fetele mele că le filmați și eu nu le pot ajuta. Ce aveti cu fetele mele? Eu am stat cu voi mereu. Și la bine și la rău. Cu mine trebuie să aveti ce aveți…De acum înainte îmi voi dedica viața binelui, toată averea mea o voi da celor amărâți, celor cu nevoi. Am șters cu buretele totul, nici nu mai sunt Gigi, sunt Gheorghe”.
Becali a făcut câteva declarații și legate de Steaua, clubul de fotbal pe care îl patronează. „Steaua nu mai are însemnătate pentru mine. O să fie doar o societate comercială care va produce bani pe care eu îi voi folosi ca să fac bine”, a încheiat omul de afaceri, care a continuat spunând că în cursul zilei de astăzi se va întoarce la penitenciar.
UPDATE:  3 martie: Tribunalul Constanța a decis eliberarea condiționată a lui Gigi Becali. Decizia este definitivă. Becali ajunge, astăzi, acasă!
FOTO: Dan Bistriteanu

Comentarii