MENIU CAUTĂ
27 Oct. 2014 09:38

Gigi BECALI, MĂRTURISIRI ULUITOARE la Curtea de Apel: “Am fost LACOM de bani. Vreau MÂNTUIREA”

Distribuie

Gigi Becali a fost adus luni în faţa magistraţilor Curţii de Apel pentru o tranzacţie imobiliară cu un teren din Băneasa. Este acelaşi dosar în care şi omul de afaceri Gabriel Popoviciu e acuzat de complicitate la abuz în serviciu în formă calificată şi dare de mită.Alte zece persoane au fost trimise în judecată alături de el.

Terenul a aparţinut Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti iar prejudiciul este estimat la 620 de milioane de lei. Gigi Becali este audiat în calitate de martor denunţător.
Latifundiarul a declarat că s-a schimbat complet în timpul în care a stat după gratii, ” la fel ca Pavel din Sfânta Scriptură” şi că vrea mântuirea.
„Nu mai sunt Gigi Becali pe care îl ştiaţi, sunt Gheorghe. M-am schimbat la fel ca Pavel din Sf. Scriptură. În temniţă m-am schimbat şi am înţeles ce e mântuirea. Vreau mântuirea, nu mai vreau să mai declar nimic împotriva nimănui. Ce am declarat am declarat pentru că doamna procuror mi-a zis ca oamenii sunt împotriva mea. Nu mai ştiu nimic, nu mai declar nimic împotriva aproapelui meu.
Să nu mi se pună întrebări că nu pot minţi. Mă bagă domnul judecător la 3 ani şi nu vreau. Eu mai am 5 luni şi ies. Nu mai ţin banii. Fac mănăstiri şi evlavie. Am fost lacom de bani”, a declarat Gigi Becali la Curtea de Apel.
 

Citește mai multe despre Gigi Becali pe Libertatea.

Comentarii