Mergi direct la conținut »
Hoţ prins de poliţişti după ce a furat şapte portofele într-o zi! Infractorul a fost la "Simfonia lalelelor" din Piteşti
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Hoţ prins de poliţişti după ce a furat şapte portofele într-o zi! Infractorul a fost la "Simfonia lalelelor" din Piteşti

Hoţ prins de poliţişti după ce a furat şapte portofele într-o zi! Infractorul a fost la „Simfonia lalelelor” din Piteşti

Hoţ prins de poliţişti după ce a furat şapte portofele într-o zi! Judiciariştii Secţiei 1 din Piteşti au săltat în flagrant un individ în vârstă de 31 de ani care, în doar câteva ore, îi lăsase fără portofele pe oamenii veniţi la Festivalul „Simfonia Lalelelor”.

De Remus Vlad,

Nu mai este de mult o noutate faptul că, acolo unde există aglomeraţie, îşi fac loc şi hoţii. Aşa s-a întâmplat şi ieri, atunci când infractorul a venit, alături de sute de persoane, la evenimentul organizat în Piteşti.

Hoţul punea portofelele furate într-o geantă

Ce nu ştia hoţul era că poliţişti în civil se aflau pe urmele sale. Bărbatul, de fel din Slatina, avea un mod ingenios de a-i lăsa pe oameni fără bunuri. Individul avea pe umăr o geantă goală, iar când trecea pe lângă o victimă, o împingea şi îi lua portofelul, pe care îl punea în rucsacul său.

Prejudiciul, a fost de 2.300 de lei

Numai că, la una dintre fapte, poliţiştii care erau pe urmele sale l+au observat şi a fost prins în flagrant.  Prejudiciul stabilit până la acest moment este de peste 2.300 de lei, șapte dintre portofelele sustrase fiind recuperate.

Hoţul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

CITEŞTE ŞI:

România are cel mai slab sistem medical din Europa, dar a cumpărat cel mai mare clopot de pe continent

Close
Închide
  Close