Coca Iliescu, Bucuresti, 13 noiembrie 1967, ora 19:10; Scorpion cu Ascendent in Gemeni.
Aveti o fire destul de agresiva, chiar distructiva (e posibil sa o fi mostenit de la mama dv.). Sotul este o persoana la fel de violenta, dar si extrem de priceputa si ambitioasa. Cele mai mari bucurii in viata vi le aduc copiii (daca ora de nastere este corecta, norocul dv. depinde de acestia). Este indicat sa va stabiliti un cod moral pe care sa-l respectati cu strictete toata viata.
Dorin Corpade, Bucuresti, 28 noiembrie 1987, ora 19:35; Sagetator cu Ascendent in Rac.
Sunteti predispus sa dati comenzi, sa va asumati pozitia de lider si va place sa va distrati. Daca nu sunteti atent, veti pierde mult in viata din cauza amanarilor. Nu veti reusi sa faceti avere (nici nu prea va intereseaza), dar veti avea noroc de servicii bune, chiar daca le veti schimba cam des. Pana in februarie 2002, veti avea noroc cu carul, numai ca veti avea si tendinta sa va lasati in voia evenimentelor. Va casatoriti la o varsta matura cu o persoana foarte frumoasa. Atentie mare la bolile care se pot croniciza si la suferintele mamei!
Diana Romosoga, Bucuresti, 7 ianuarie 1942, ora 23:32; Capricorn cu Ascendent in Balanta.
Nu apare decat o singura casnicie in horoscopul dv. Daca ora de nastere e corecta, tineti mult la familie si aveti copii frumosi si dragastosi. De asemenea, nu rezistati la anumite vicii, cum ar fi fumatul sau consumul de alcool, de exemplu. La serviciu, ati avut o functie de conducere. Cel mai bine va intelegeti cu femeile, cu care de altfel va imprieteniti usor. Este posibil sa suferiti de colita, gastrita, ulcer.
Pavel Candea, Bucuresti, 12 mai 1950, ora 7:08; Taur cu Ascendent in Gemeni.
Sunteti o fire extrem de originala, se poate spune chiar bizara, care ii socati pe cei din jur si prin modul in care va imbracati. Aveti frati pe care nu-i cunoasteti, iar parintii au fost poate prea aspri cu dv. Prietenii reprezinta norocul dv. si ar trebui sa va faceti cat mai multi. Ati suferit din cauza serviciului mamei, dar dv. ati avut parte de locuri de munca foarte bune. 2002 va fi un an plin de incercari si schimbari majore pentru dv. Sunteti obsedat de ordine si curatenie.
Ilinca Bianca Dolij, Giurgiu, 18 iunie 1956, ora 18:10; Geaman cu Ascendent in Sagetator.
Va intelegeti foarte bine cu persoana in cauza, dar o faceti sa sufere. Nu prea exista nici satisfactie sexuala in aceasta relatie. Sunteti o femeie care tine la valorile traditionale ale familiei si care doreste sa se casatoreasca. Ati suferit din cauza privarii de libertate a unei rude apropiate (spital sau inchisoare). Nu este indicata intemeierea unei casnicii, decat daca e foarte sincer cu dv.
Sica Parvulescu, Calarasi, 24 iunie 1943, ora 5:10; Rac cu Ascendent in Rac.
Un destin plin de incercari. Ati suferit din cauza copiilor si a sotului, iar mama nu v-a putut ajuta suficient, fiind probabil bolnava. Bani ati avut, dar exista in horoscop o restrictie in ceea ce priveste cheltuirea lor dupa placul dv. Aveti noroc, dar va intoarceti impotriva acestuia si il limitati. Bolile mai dificile sunt provocate de disfunctiile ficatului. Daca sotul este Scorpion, ati trait clipe erotice minunate.

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă
HOROSCOP

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă