Mergi direct la conținut »
Informații noi despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Finul său, Keo, a spus exact cum se simte artistul
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Informații noi despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Finul său, Keo, a spus exact cum se simte artistul

Informații noi despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Finul său, Keo, a spus exact cum se simte artistul

Keo, care este finul binecunoscutului artist Mihai Constantinescu, a oferit detalii despre starea de sănătate a cântărețului.

De Dana Aramă,

Keo a spus că a stat de vorbă astăzi cu partenera de viață a lui Mihai Constantinescu, Simona, care este neliniștită de veștile mai mult sau mai puțin adevărate care circulă despre Mihai Constantinescu.

De asemenea, Keo a afirmat că starea îndrăgitului artist Mihai Constantinescu, este stabilă.

„Noi am fost împreună de Paşte. Părinţii ei au vorbit cu el chiar cu o seară înainte să se întâmple evenimentul recent. Era bine, era ok. Avea mai multe probleme pe care el a încercat să le ţjnă ascunse pentru că era un tip discret pentru că el voia ca publicul să primeasc doar muzică din partea sa. Era slăbit, dar Mihai are o putere extraordinară şi o dorinţă de a trăi şi de a învinge boala şi este un luptător.

Astăzi am vorbit cu Simona. Au fost date foarte multe fake news-uri care o neliniştesc pe Simona. Mihai a avut acel stop-cardio respirator în acea dimineaţă. Au trecut 10 minute până a venit salvarea. El este într-o stare stabilă. Nu s-au mai întâmplat alte stopuri şi nici moarte cerebrală. Toate informaţiile au fost false.

El este stabilizat, într-adevăr, situaţia este gravă, pentru că a stat cu creierul neoxigenat câteva minute, dar rugămintea familiei este ca lumea să se liniştească un pic şi să nu mai abereze. Trebuie să gândim pozitiv”, a spus Keo, potrivit spynews.ro.

Mihai Constantinescu se află în moarte cerebrală la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală, după ce luni seara a suferit un stop cardio-respirator.


Citește și:

Revoltă la Ambulanța Vaslui! Sindicatul din care fac parte peste 200 de medici, asistente și șoferi a semnat o scrisoare împotriva doctorului Awad Mohamad și refuză să mai lucreze cu el. „Nu resuscitează pacienții în stop cardio-respirator!”

 
 
Close
Close
Închide