De Andreea Radu,

„Am solicitat o soluţie de la Guvern şi aştept săptămâna viitoare să primesc un răspuns lămuritor, ca să nu spun altceva. Nu o să fac eu o evaluare, dar Guvernul va face o evaluare şi voi insista pe lămuriri în acest sens”, a spus Iohannis, întrebat cum a rămas cu schimbarea lui Raed Arafat din funcție, scrie Digi24.ro.

Candidatul PNL la alegerile prezidenţiale a participat la Galaţi la o întâlnire cu simpatizanţii.

Recent, Klaus Iohannis a dat primele declarații despre filmul ascuns timp de 4 ani al intervenției pompierilor în noaptea tragediei de la clubul Colectiv, răspunzând unei întrebări privind menținerea în funcție a secretarului de stat Raed Arafat, în Guvernul Orban girat de el ca președinte.

Președintele nu a răspuns ce decizie crede că ar trebui luată în cazul menținerii sau nu a secretarul de stat Rad Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, în Guvernul Orban, recent instalat, ci a spus că decizia este la primul-ministru.

Libertatea a publicat filmul de 20 de minute și 40 de secunde al intervenției primului echipaj ISU București Ilfov ajuns pe 30 octombrie 2015 la locul dezastrului din clubul Colectiv. Imaginile nu au fost date procurorilor și nici Corpului de control al Guvernului.

În urma publicării acestei filmări a pompierilor, Parchetul Militar a deschis un dosar penal și face cercetări privind modalitatea de intervenţie şi acordare a primului ajutor la incendiul din clubul Colectiv, precum și pentru sustragere sau distrugere de probe.


Citeşte şi:

Dosarul trebuie luat de la zero! Profilerul Poliţiei Române despre cazul băieţului de 11 ani, violat şi găsit mort, în 2004, pe câmpul de lângă Ciolpani: „Acolo nu este un singur autor!”

Filmul Colectiv, la al cincilea trofeu! Presa anti-Orban din Budapesta laudă curajul presei române de a lupta cu „canalele de propagandă ale Guvernului”

Ce era Cotroceni înainte să devină locul râvnit de președinți | Despre duhurile și fricile care încă bântuie locul

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare
HOROSCOP

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare