Miercuri, 13 martie 2019, 20:10

În urmă cu un an s-a aflat că artistul și soția sa, Oana, au mari probleme în mariaj, iar în cele din urmă, aceștia au ajuns la divorț.  Cei doi au împreună cu copil, Leon, care are o formă de paralizie cerebrală.

Se pare că atunci când s-a născut Leon, fosta lui soție, Oana, s-a prezentat la spital pentru o sângerare, nu pentru naștere. „Dacă aş avea doar o carte de tras, de exemplu, aş schimba ziua în care s-a născut Leon şi s-o fac pe fosta mea soţie să nu mai plece la mare, ca Leon să se fi născut la Bucureşti prin cezariană daca era în ziua respectivă. Ea nu avea voie să nască natural, trebuia să o facă prin cezariană şi apoi nu l-au pus nici la incubator şi a făcut un stop cardio-respirator când l-a alăptat şi de aici problemele. Fiindcă el s-a născut sănătos, numai că era micuţ. Aceea ar fi ziua când aş vrea să ajung. Pe 24 mai, seara, pentru că pe 25 a născut, pe la 6 dimineaţa”, a declarat Kamara, pentru click.ro.

Citește și

COPIII SISTEMULUI. În urma dezvăluirilor din Libertatea, autorităţile susțin că schimbă legea astfel încât orfanii care studiază după 18 ani să nu mai fie trecuți din familii în cămine!