MENIU CAUTĂ
31 Aug. 2018 15:37 , de Valentina Postelnicu

VIDEO. Lia Olguța Vasilescu, către un protestatar care a întrebat-o dacă mai sunt bani de pensii și salarii: ”Plimbă ursul!”

Distribuie

Lia Olguța Vasilescu, către un protestatar care a întrebat-o dacă mai sunt bani de pensii și salarii: ”Plimbă ursul!”, i-a spus ministrul lui Cristian Dide, cunoscut pentru faptul că protestează în Piața Victoriei, și care a venit pe litoral, la reuniunea conducerii PSD. 

Cristian Dide a întrebat-o pe Lia Olguța Vasilescu dacă mai sunt bani pentru salarii și pensii.

'Doamna Olguța, am înțeles că nu sunt bani pentru pensii și salarii', a spus el.

'Ba sunt, sunt. Plimbă ursul!', i-a răspuns Vasilescu.

'Să plimbăm ursul? Unde să îl plimbăm, că am văzut că dumneavoastră vânați urșii', i-a replicat Dide.

Social-democrații descind, în acest weekend, pe litoral, la Neptun, pentru a discuta despre remanierea Guvernului, suspendarea președintelui Klaus Iohannis, un posibil miting al social-democraților, dar și tensiunile interne din partid, în urma conflictului Gabriela Firea – Carmen Dan, provocat de deciziile luate în cazul incidentelor de la protestul Diasporei din 10 august.

Nu va fi ocolit nici subiectul Ecaterina Andronescu, după ce senatoarea i-a cerut, recent, președintelui PSD, Liviu Dragnea să facă un pas în spate, pentru că face rău partidului.

Deși premierul Dăncilă spune că la CEX nu se va lua o decizie privind remanierea Guvernului, deja s-a înregistrat prima demisie din Executiv: ministrul Cercetării, Nicolae Burnete, și-a dat demisia din funcție, la scurt timp după ce premierul a anunțat că va evalua în perioada următoare activitatea tuturor miniștrilor.

Citește și: Dosar „Tigrul de platan”. „Insecta şi-a dezvoltat abilitatea de a suge sânge uman” dezvăluie medicii din Franţa   

Comentarii