Mergi direct la conținut »
Mai mulți cercetători din Israel susțin că sunt pe punctul de a descoperi tratamentul pentru cancer
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Mai mulți cercetători din Israel susțin că sunt pe punctul de a descoperi tratamentul pentru cancer

Mai mulți cercetători din Israel susțin că sunt pe punctul de a descoperi tratamentul pentru cancer

Mai mulți cercetători din Israel au declarat, marți, că sunt pe punctul de a descoperi tratamentul complet pentru cancer, acesta urmând să fie disponibil în aproximativ un an de zile.

Cercetătorii sunt angajații companiei Accelerated Evolution Biotechnologies Ltd. (AEBi). Ei afirmă că tratamentul la care lucrează este comparabil cu un antibiotic împotriva cancerului, scrie Fox News.

„Credem că în termen de un an vom oferi un tratament complet pentru cancer”, a declarat Dan Aridor, șeful companiei menționate anterior.

Acest tratament revoluționar ar urma să fie mai ieftin decât tratamentele folosite în prezent împotriva cancerului.

Chiar dacă nu a fost testat pe oameni până în acest moment, cercetătorii susțin că tratamentul a fost testat cu succes pe șoareci.

Totuși, un expert american, citat de presa americană, este sceptic în ceea ce privește potențialul tratamentului. El declară că ar putea vorba, cel mai probabil, despre o nouă serie de promisiuni destinate pacienților bolnavi de cancer.


CITEȘTE ȘI: Moscova, afectată de cea mai puternică furtună de zăpadă din ultimii 70 de ani / GALERIE FOTO


FOTO: PIXABEY

Close
Închide
  Close