De Mihai Niculescu,

Zuckerberg a transmis live pe Facebook ședința sa din această săptămână, marți, iar fanii au fost extrem de interesați de chestiunile de culise de la Facebook, relatează Business Insider.

Cu câteva zile în urmă, The Verge a publicat înregistrarea audio a unei ședințe care se voia secretă, iar când totul a devenit public, chiar Zuckerberg a încurajat circulația informațiilor, pentru transparență, a spus el.

El a fost primit cu aplauze de angajați în timpul ședinței devenite deschisă pentru întreaga lume.

„Nu mai aplaudați, nu faceți asta de obicei. Nu faceți asta pentru că suntem live săptămâna asta” a spus el, râzând.

În timpul sesiunii de întrebări din partea angajaților, el a răspuns și a atins mai multe evenimente curente.

Prima dintre chestiunile discutate a fost scurgerea recentă de informații, Zuckerberg spunându-le angajaților că a depistat vinovatul care a dat presei înregistrarea iar acest lucru a fost „un eveniment dezamăgitor”.

„Credem că a fost un stagiar, pentru că a fost o sesiune de întrebări și răspunsuri dedicate stagiarilor, nu se referea la chestiunile care priveau întreaga companie” a spus Zuckerberg, relatând că angajații au fost șocați de scurgerea de informații.

„Credem însă în tot ce s-a discutat la acea întâlnire” a adăugat fondatorul Facebook.

Ce spune miliardarul Zuckerberg despre ceilalți bogați ai lumii

O altă chestiune surprinzătoare abordată de Zuckerberg a fost declarația anterioară a senatorului american Bernie Sanders, care a spus că „miliardarii nu ar trebui să existe”. Șeful Facebook a abordat această chestiune la solicitarea unui inginer din companie, vorbind din poziția a cincea a bogaților lumii, Topul Miliardarilor Forbes, cu o avere de 69,4 miliarde de dolari.

Mai degrabă persoanele bogate decât Guvernul ar trebui să hotărască cum să-și cheltuie banii crede Mark Zuckerberg.

„Înțeleg de unde vine asta, dar nu știu dacă aș avea un prag exact despre câți bani ar trebui să aibă cineva. Dar uitându-ne la un anumit nivel, nimeni nu merită să aibă atât de mulți bani” a spus Zuckerberg.

Senatorul Bernie Sanders a spus recent că nu ar trebui să mai existe miliardari.

„Cred că o parte din averea care poate fi acumulată este nerezonabilă” a spus el, subliniind că alături de soția lui face acte de caritate. El a argumentat însă că a le permite miliardarilor să doneze fonduri în scopuri filantropice ar fi mult mai bine decât o intervenție a Guvernului, care să le redistribuie public fondurile.

Citeşte şi:

Șapte rectori și-au câștigat dreptul la al treilea mandat, interzis prin lege, folosind călătorii în Maldive, Thailanda, Bosnia și Burundi!

Olandezul pedofil Johannes Visscher, subiectul unui documentar din 1997: „Creierul meu este o bombă”

Colectiv: justiție, nu privilegii! | Și alți români au fost infectați în spitale și merită tratament gratuit