Mergi direct la conținut »
FOTO | Mărturia unui criminal: "Mi-am înjunghiat sora de 17 ori pentru a o pedepsi pe mama"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Mărturia unui criminal: "Mi-am înjunghiat sora de 17 ori pentru a o pedepsi pe mama"

FOTO | Mărturia unui criminal: „Mi-am înjunghiat sora de 17 ori pentru a o pedepsi pe mama”

Paris Bennett, din Texas, SUA, are acum 25 de ani și se află după gratii. Când avea doar 13 ani, el a fost condamnat la 40 de ani de închisoare după ce și-a ucis cu sânge rece sora mai mică.

De Andreea Radu,

În cadrul unui documentar ITV, Bennett i-a dezvăluit jurnalistului Piers Morgan câteva detalii despre crima oribilă pe care a comis-o în adolescentă, potrivit mirror.co.uk.

Tânărul cu un coeficient de inteligență mult peste medie a pus la cale să-și ucidă sora de patru ani pentru a se răzbuna pe mama lui, Charity.

Inițial, tânărul plănuise să o ucidă pe femeie, dar s-a răzgândit când și-a dat seama că ar provoca o suferință mai mare dacă i-ar omorî fiica.

„Când eram mic, mi-am dat seama că lucrul cel mai devastator pentru o mamă este moartea unui copil. Eu am găsit o cale de a o face să-i piardă pe amândoi dintr-o lovitură”, a explicat criminalul. “O parte din mine o iubea pe sora mea, dar cealaltă parte, întunecată, rănită, suferise prea multă vreme”, a povestit Bennett.


Bennett în copilărie, lângă mama lui

Într-o zi în care părintele era la muncă, Paris și-a convins bona să plece acasă, apoi a intrat în dormitorul surioarei, care dormea, și a început să o lovească și să încerce să o sufoce, după care a înjunghiat-o de 17 ori cu un cuțit de bucătărie.

Liniște, zâmbește președintele! Ce promitea Klaus Iohannis în 2014 și ce face azi
Recomandări

Liniște, zâmbește președintele! Ce promitea Klaus Iohannis în 2014 și ce face azi

La un moment dat, în timp ce era deja la închisoare, Paris a mărturisit că avea gânduri criminale de când avea 8 ani. Medicii l-au declarat psihopat și cred că, dacă va fi eliberat, tânărul va ucide din nou.


Bennett a fost condamnat la 40 de ani de închisoare

Până și mama lui Bennett, Charity, a mărturisit că deși l-a iertat pentru cele întâmplate și îl vizitează regulat în închisoare, îi este teamă de posibilitatea ca fiul ei să fie eliberat.

Potrivit femeii, tânărul ar reprezenta o amenințare atât pentru ea, cât și pentru Phoenix, al treilea copil care s-a născut cu 6 ani în urmă.


Povestea spusă „fără teamă sau favoruri” a familiei de români cu care The New York Times a lovit în Trump. Tatăl lui “Baby Constantin” are două condamnări în Franța și este cercetat pentru violență într-un dosar penal la Râmnicu-Vâlcea. Mama a spus că a fost sterilizată forțat în România, deși cererea scrisă cu mâna ei e la Spitalul Județean


Close
Închide
  Close