MENIU CAUTĂ
10 Ian. 2013 17:26

Mărturii tulburătoare ale unei tinere de 21 de ani, Alina D., victimă a traficanţilor de carne vie: «M-au obligat să fac sex cu 1.000 de bărbaţi»

Distribuie

Cei care au profitat de naivitatea fetei, doi buzoieni, unul de 22 de ani, iar celălalt de 28 de ani, făceau parte dintr- o grupare mai mare, cu ramificaţii şi în alte judeţe. Ei au fost arestaţi preventiv, zilele trecute, sub acuzaţiile de trafic de persoane, proxenetism şi spălare de bani. Manevra folosită de “peştii” care au traficat-o pe Alina D. este una devenită deja clasică. Fata a crezut că a dat norocul peste ea când bărbaţii i-au promis că va câştiga 1.000 de euro pe lună într-un salon de masaj din Anglia. “Mi s-a spus că nu va trebui să fac absolut nimic din ce ţine de sex, însă, când am ajuns acolo, am fost obligată să mă prostituez. Mi-au reţinut actele şi m-au ţinut sub ameninţări”, ne-a povestit Alina.
Timp de şase luni, fata a satisfăcut plăcerile trupeşti a peste 1.000 de clienţi veniţi la salon din diverse medii sociale. Ea îşi aminteşte că au fost momente când cei care plăteau ca să facă sex cu ea o bruscau sau o luau la bătaie, fără ca proxeneţii să intervină în apărarea ei. Aveam în jur de 15 clienţi în fiecare zi. În total, m-au obligat să fac sex cu 1.000 de bărbaţi”, ne-a mărturisit fata.

Familia credea că fata face masaje

Tânăra spune că a încercat să ofere indicii rudelor din ţară despre situaţia în care se află, însă era tot timpul monitorizată de ”peşti”. ”Cei din familia mea ştiau că lucrez la un salon de masaj, iar când vorbeam cu ei la telefon, o făceam doar în prezenţa lui Ionuţ D. (n.r. – unul dintre proxeneţii buzoieni), care mă ameninţa să nu le suflu o vorbă”, mai povesteşte fata.
Alina a reuşit să fugă de mai multe ori de la salonul în care era forţată să se prostitueze, motiv pentru care proxeneţii au trimis-o, până la urmă, acasă, de teamă ca aceasta să nu-i dea pe mâna poliţiei din Marea Britanie.
În perioada 2010- 2012, cei doi buzoieni, împreună cu un tânăr de 28 de ani, din Galaţi, au racolat, transportat şi exploatat pe teritoriul Angliei, în Londra şi Manchester, unsprezece tinere, banii obţinuţi fiind însuşiţi şi folosiţi pentru achiziţionarea de imobile şi autoturisme de lux.

Le cere 45.000 € proxeneţilor

Alina, în prezent studentă în Bucureşti, le cere acum în instanţă proxeneţilor despăgubiri în valoare de 36.000 de lire sterline (45.000 de euro), profitul ”peştilor” de pe urma serviciilor ei, din care ea nu a văzut nimic. De remarcat că fata nu şi-a pierdut simţul practic, ea calculând ce bani i se cuvin după o numărătoare aproximativă a orelor de lucru!

Citește mai multe despre Investigații şi Reportaje pe Libertatea.

Comentarii