Mergi direct la conținut »
Mihnea Vasiliu, șeful Ringier România: ”Numai cine n-a deschis site-ul Libertatea de ani de zile poate spune că e un tabloid de vedete!”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mihnea Vasiliu, șeful Ringier România: ”Numai cine n-a deschis site-ul Libertatea de ani de zile poate spune că e un tabloid de vedete!”

Mihnea Vasiliu, șeful Ringier România: ”Numai cine n-a deschis site-ul Libertatea de ani de zile poate spune că e un tabloid de vedete!”

-Nu se supără publicul Libertatea că nu mai publicați ”fata de la pagina 5”?

-Eu nu desconsider publicul ca să consider că retragerea acelei poze înseamnă că oamenii nu mai citesc Libertatea! Cititorii aleg Libertatea din cu totul alte motive. Uitați-vă, de pildă, la corespondențele speciale de la Summitul NATO de Bruxelles! 

Aceasta este o secvență a dialogului care s-a purtat în această după-amiază pe paginademedia.ro între ziaristul Petrișor Obae și Mihnea Vasiliu, managerul Ringier România.

Cumpărarea Gazetei Sporturilor nu va însemna nici o restructurare, vreau s-o spun foarte clar! Probabil că, dimpotrivă, vom mai angaja oameni. Avem nevoie de oameni, în special în zona de TV”, a spus Mihnea Vasiliu.

Managerul Ringier, care a început cariera ca ziarist la Mediafax și la Ziarul Financiar, spune că Libertatea ”trage încă ponoasele după o perioadă în care a avut o atitudine senzaționalistă”.

”Dar creșterea calității e deja un lucru pe care îl facem de ceva vreme și vom continua să insistăm pe acest lucru. Libertatea este și va deveni și mai mult un ziar de masă, popular, care tratează probleme sociale, economice, politică externă, reportaje și investigații. Dar totul trebuie explicat simplu, pe înțelesul oamenilor. La noi, la Ringier, nu există cenzură, nu avem alt criteriu decât profesionalismul”, a conchis Mihnea Vasiliu.

Citește și: Tolo anunță că investigațiile jurnalistice se vor extinde în Libertatea, GSP și alte produse Ringier!

Close
Închide
  Close