Mergi direct la conținut »
Mii de familii din județul Buzău au rămas fără curent electric, din cauza viscolului! Unele situații durează de 24 de ore!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mii de familii din județul Buzău au rămas fără curent electric, din cauza viscolului! Unele situații durează de 24 de ore!

Mii de familii din județul Buzău au rămas fără curent electric, din cauza viscolului! Unele situații durează de 24 de ore!

Vremea rea face probleme și în județul Buzău, unde, din cauza vântului puternic, aproape mii de familii nu au curent electric de câteva ore bune, peste de transformatoare fiind nealimentate. 

UPDATE ora 9:50. Echipele Enel au lucrat noaptea trecută, pentru a remedia problemele. 21 de puncte de alimentare au fost remediate, iar 4.000 de gospodării au fost reconectate la la reţeaua de curent electric, transmite Prefectura Buzău.

Rămân în continuare 10 linii electrice sunt afectate parţial, iar 250 de posturi de transformare sunt nealimentate. În total, un număr de 15.000 de gospodării din 20 de localităţi sunt în continuare nealimentate cu energie electrică, duminică dimineaţa, în judeţul Buzău.

Știre inițială:

18.900 de abonaţi din comunele Vadu Paşii, Săgeata, Robeasca, Poşta Câlnău, Blăjani, Gălbinaşi, Merei, Ţinteşti, Ruşeţu, C.A. Rosetti, Cochirleanca, Râmnicelu, Bălăceanu, Ghergheasa, Puieşti, Balta Albă au rămas fără curent electric, din cauza viscolului.

„71 posturi de transformare sunt nealimentate, 15 echipe se află pe teren pentru remedierea defecţiunilor”, se arată în comunicat, potrivit Agerpres.

Mai grav este că, pentru unele familii, situația durează deja de 24 de ore!

Fără curent electric au rămas, sâmbătă, și zeci de localități din județele Timișoara și Caraș-Severin, aflate sub cod portocaliu de ninosri și viscol.

Foto: Arhivă


Citește și:

Vremea rea continuă și azi în România. Sute de oameni blocați în trenuri din cauza codului portocaliu de ninsori și viscol! Nu sunt drumuri naționale blocate sau închise

Close
Închide
  Close