MENIU CAUTĂ
06 Sep. 2018 14:31

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, e socru mare. Fiul său se însoară, la Iași. Cine este mireasa

Distribuie

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, e socru mare, pentru că unul din fii săi se însoară. Fiul cel mare, Alexandru Ionuţ Toader, se va căsători la sfârșitul acestei săptămâni cu tânăra Bianca Tiron. Informația este oficială și apare în declarațiile de căsătorie publicate de Direcția Locală de Evidență a Parsoanelor Iași. Este un moment extrem de fericit pentru Tudorel Toader, care în urmă cu câteva luni a trecut prin clipe dramatice. Fiul său cel mic a făcut un grav accident de mașină, aflându-se în automobil alături de iubita lui.

Fiul cel mare al lui Tudorel Toader se căsătorește civil cu iubita lui Bianca Tiron, arată evidențele DLEP Iași. Acordul căsătoriei care va fi oficiată în câteva zile a fost publicată pe site-ul instituției, pe 31 august. 'Cei care vor să se căsătorească vor face personal declaraţia de căsătorie, potrivit legii, la primăria unde urmează a se încheia căsătoria. În cazurile prevăzute de lege, declaraţia de căsătorie se poate face şi în afara sediului primăriei' potrivit Codului Civil.

Naşi de cununie pentru Alexandru (30 de ani) și Bianca(28 de ani) le vor fi un dezvoltator imobiliar și un notar public, respectiv soții Cristian și Cosmina Berariu, arată ziaruldeiasi.ro. Petrecerea celor doi tineri va avea loc în luna octombrie la un restaurant din Iaşi, arată sursa citată. Potrivit contului de Facebook, Bianca Tiron este medic stomatolog în Iași.

Mezinul a adormit la volan lângă iubită și a făcut accident

Pe 19 iunie, fiul cel mic al ministrului justiției Tudorel Toader a adormit la volan lângă o tânără extrem de sexy și și-a distrus mașina de lux într-un autoturism foarte grav. Teodor Andrei Toader și iubita lui au suferit răni serioase și au fost internați în spital. SUV-ul de lux, un VW Touareg, are daună totală pentru că primele cercetări arată că fiul ministrului justiției circula cu viteză foarte mare. Andrei Toader a adormit la volan, marți dimineața, și a lovit un capă de pod, pentru ca în final mașina de teren să se răstoarne. El s-a ales apoi cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Începe școala la Zoo! Conducerea Grădinii Zoologice din Băneasa le-a cumpărat tigrilor caiete de trei ori mai scumpe decât prețul pieței!


 

Comentarii