Mergi direct la conținut »
O adolescentă acuzată că și-a îngropat bebelușul de viu în spatele casei a scăpat de închisoare
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O adolescentă acuzată că și-a îngropat bebelușul de viu în spatele casei a scăpat de închisoare

O adolescentă acuzată că și-a îngropat bebelușul de viu în spatele casei a scăpat de închisoare

Brooke Skylar Richardson, în vârstă de 20 ani, din Ohio, a fost arestată în luna iulie a anului 2017, fiind acuzată că și-a ucis și îngropat fetița nou-născută în grădina casei ei.

De Andreea Radu,

Tânăra, o elevă model care absolvise cu câteva luni înainte de tragedie liceul și plănuia să urmeze cursurile Universității din Cincinnati, a fost găsită nevinovată pentru acuzația de omor, potrivit People.

Juriul a ajuns la un verdict, marți, după patru ore și 25 de deliberări. Brooke, care avea 17 ani atunci când și-a îngropat copilul abia născut, a fost găsită vinovată doar pentru acuzația de abuz asupra unui cadavru, acuzație pentru care riscă până la un an de închisoare.

În așteptarea verdictului, tânăra tremura vizibil și respira greu. Când a fost anunțat verdictul, ea a izbucnit în plâns.

Cazul „elevei model” din SUA a fost intens mediatizat. Brooke a pledat nevinovat la acuzațiile care i s-au adus, susținând că motivul pentru actele sale a fost că nu a vrut să fie o mamă singură.

De asemenea, avocații tinerei au susținut că fătul a venit pe lume prematur și nu îndeplinea criteriile legale pentru a fi considerat un copil.

Close
Închide
  Close