MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

O bombă a fost găsită pe un aeroport din Sri Lanka, la câteva ore după seria de atentate soldate cu peste 200 de morți

Distribuie

O bombă artizanală a fost găsită, duminică seară, pe aeroportul Bandaranaike International, cunoscut și sub numele de Aeroportul Katunayake sau Colombo International, la câteva ore după ce peste 200 de oameni au fost uciși într-o serie de explozii care au avut loc în trei biserici catolice și mai multe hoteluri de lux din Sri Lanka. 

Personalul forțelor aeriene a descoperit bomba într-o patrulare de rutină. Aeroportul a fost închis și dispozitivul a fost dezamorsat, potrivit purtătorului de cuvânt al Forțelor Aeriene, Gihan Seneviratne, informează metro.co.uk.

Mai multe explozii au avut loc în Sri Lanka, în ziua în care creștinii din această țară sărbătoreau Paștele. Ținta atacurilor cu bombe au fost trei biserici catolice și mai multe hoteluri de lux din capitala Colombo. Bilanțul este unul dramatic: sunt peste 200 de morți și sute de răniți. Printre victime, se află mai mulți cetățeni străini, printre care mai mulți cetățeni americani și britanici.

Anchetatorii au anunțat că au fost prinși 13 suspecți în legătură cu atacurile violente comise în mai multe biserici din Sri Lanka.

Foto: EPA


Pe urmele tatălui. Leo Iorga jr s-a lansat ca solist, în timp ce Leo Iorga senior e la tratament în Germania


 

Citește mai multe despre Sri Lanka pe Libertatea.

Comentarii