Mergi direct la conținut »
O femeie a atacat cu o seringă cu ac clienții unui supermarket din Caransebeș
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O femeie a atacat cu o seringă cu ac clienții unui supermarket din Caransebeș

O femeie a atacat cu o seringă cu ac clienții unui supermarket din Caransebeș

O femeie a atacat cu o seringă cu ac clienții unui supermarket din Caransebeș care își făceau cumpărăturile. Victimele, un bărbat și o femeie, au sunat la 112, iar agresoarea a fost prinsă de polițiști, înainte de a se face nevăzută. Ea urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut discernământ.

Cei doi clienți se plimbau printre rafturile unui supermarket din Caransebeș în momentul în care au fost înțepați cu o seringă de o femeie, notează caransebes.ro.

Speriați, oamenii i-au alertat pe paznicii magazinului care au reușit să o imobilizeze pe agresoare.

Femeia a fost ridicată de polițiști, însă, în timpul audierilor, anchetatorii nu au putut afla ce a determinat-o să-i atace pe oameni, susțin surse judiciare.

Ce rişti şi ce ai de făcut dacă eşti înţepată cu un ac

Seringa a fost ridicată și urmează să fie supusă unor teste de laborator pentru a se stabili dacă era infestată. Acum, femeia, care i-a înțepat pe cei doi oameni, este cercetată penal pentur loviri și alte violențe. Ea urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

În ianuarie 2012, un bărbat a înțepat cu o seringă mai multe persoane în tramvaiul 41 din București.


Citește și EXCLUSIV / INTERVIU cu jurnalistul care a filmat primele zile ale războiului din Siria: ,,Crimele vor continua încă zece ani”


 

Close
Închide
  Close