MENIU CAUTĂ
, de Dragoș Tănase

O femeie din Olt a fost ucisă de concubin, pentru că l-a înjurat. Moartea victimei a fost violentă

Distribuie

Un bărbat de 36 de ani, din comuna Coteana, județul Olt, și-a ucis concubina cu lovituri de ciomag, duminică noaptea, doar pentru că l-ar fi înjurat, după cum susține agresorul. A doua zi, acesta a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore, fiind acuzat de omor, şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„Inculpatul B.I., în seara de 03/04.03.2019, pe fondul consumului comun de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan, motivat de faptul că victima I.S., concubina sa, i-a adus injurii, i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu un ciomag în zona capului, cauzându-i mai multe plăgi contuze la nivelul craniului şi fracturi de bază şi boltă craniană, care au condus, la scurt timp, la decesul acesteia”, informează un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, citat de olt-alert.ro.

Medicii legişti au stabilit într-un raport preliminar că moartea victimei a fost violentă, iar leziunile constatate la autopsie s-au putut produce prin loviri repetate cu un corp dur.

Conform comunicatului citat, raportul legiştilor menţionează că moartea victimei a fost cauzată „de contuzia, dilacerarea şi hemoragia cerebrală urmare a unui traumatism cranio-cerebral acut deschis, forte, cu multiple leziuni osoase în condiţiile unei agresiuni individuale” şi s-a concluzionat că există legătură de cauzalitate, directă şi necondiţionată între leziunile traumatice şi deces.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt vor solicita, marţi, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt, arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatului.

În weekend, un bărbat din Gorj a fost înjunghiat de soție cu un cuțit în spate. Află de la ce a pornit scandalul!


Citește și… Tolo: Merită Digi 24 să dispară, așa cum cere Mihai Șora, și revista DoR să fie rușinată în piața publică?


 

Citește mai multe despre Crima, judetul olt și Olt pe Libertatea.

Comentarii