Mergi direct la conținut »
O femeie din Pitești a aflat că are cancer, chiar în ziua în care a născut. Are nevoie de 70.000 de euro și se pot face donații
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O femeie din Pitești a aflat că are cancer, chiar în ziua în care a născut. Are nevoie de 70.000 de euro și se pot face donații

O femeie din Pitești a aflat că are cancer, chiar în ziua în care a născut. Are nevoie de 70.000 de euro și se pot face donații

O femeie din Pitești a aflat că are cancer, în ziua în care a născut.  Viața a lovit-o crunt pe Cristina Manea, o tânără în vârstă de doar 23 de ani din Pitești, perfect sănătoasă până cum trei luni, când a adus pe lume  o fetiță.

Familia sa a trecut de la extaz la agoni ,î ndoar cateva momente, a adus pe lume o fetiță, acum trei luni, și la doar câteva ore a fost diagnosticată cu o boală cruntă: cancer.

„Pe 25 iulie, la 8 dimineaţa, soţia mea a născut, prin cezariană, o fetiţă sănătosă. Mai apoi, la câteva ore, a acuzat dureri mari de cap. Doctorul care a operat-o i-a făcut un tomograf general şi am aflat că este suspectă de cancer cu metastaze la plămâni şi la cap. A doua zi, neştiind ce se întîmplă, eu veneam cu flori la ea la spital. Mama, care ajunsese înintea mea, m-a sunat şi mi-a spus să vin repede, că e tragedie mare. Am alergat într-un suflet. Am ajuns la spital, unde m-a aşteptat doctorul care mi-a dat vestea. Cristina era la terapie intensivă. Am fost să o văd… nu avea reacţii. Abia după două – trei zile a început să îşi revină puţin, să silabisească, să deschidă ochii. În mod normal, după două trei zile de la naştere, mamele merg să îşi vadă copiii. Soţia mea fiind la pat, am vorbit şi i-au adus fetiţa la terapie intensivă. Pentru prima data şi-a ţinut copilul în brate, dar doar două-trei minute, pentru că a obosit. A simţit fetiţa şi s-a văzut legătura dintre ele în acel moment. După câteva zile de stat la Spitalul Judeţean, ea fiind lehuză şi având şi tulburări hormonale, am reuşit să mergem la Bucureşti, la Institutul Oncologic Fundeni. Doctorul de acolo i-a făcut de urgenţă 5 şedinţe de radiotearpie la cap. După, în urma unei biopsii la plămâni, s-a pus diagnosticul. Parctic s-a confirmat suspiciunea: sarcom alveolar de părţi moi. Asta înseamnă un cancer destul de rar. Doamna doctor de la Anatomie Patologică de Spitalul Monza din Bucureşti mi-a spus că a mai întâlnit decât un caz similar, în urmă cu 10 ani”, a spus, printre lacrimi ,Adi Manea (32 de ani), soţul Cristinei, pentru sursata.ro.

Familia a vrut să o protejeze nu i-a spus încă acest lucru, deși tânăra mamă se întreabă de ce i-a căzut părul și mai ales de ce nu are forţa să îşi ţină copilul în braţe.

Cu toţii amână momentul adevărului cu speranţa că vor strânge banii necesari pentru a plăti tratamentul despre care medicii spun că ar depinde viaţa Cristinei: 70.000 de euro, doar pentru început!

Toţi cei care vor să se implice şi să o ajute pe Cristina să urmeze tratamentul de care depinde viaţa acesteia sunt rugaţi să doneze, orice sumă de bani, în euro sau în lei, în conturile:

CONT LEI: RO80RZBR0000060018026985 deschis la Raiffeisen Bank Pitești/ titular: Manea Mariana

CONT EURO: RO79RZBR0000060019757580 deschis la Raiffeisen Bank Pitești/ titular: Manea Mariana

„Soţia mea merită TOTUL! Pentru ea şi pentru fetiţa noastră o să fac tot posibilul să rămânem o familie. Nu vreau să cred că o boală nemiloasă o să ne despartă!”, se încurajează soțul femeii.

Între timp, există un sistem unic care detectează cancerul și bolile de inimă, la Spitalul Militar din București, dar care nu este încă funcțional.

Atenție, zahărul amplifică agresivitatea tumorilor canceroase. Cercetătorii susțin că acesta ”trezește” celulele canceroase.

FOTO & VIDEO: sursata.ro


CITEȘTE ȘI… Cămătarii care au lăsat zeci de oameni fără case și mașini au păgubit și bănci. Polițiștii caută în calculatoarele suspecților și alte probe


 

Close
Închide
  Close