MENIU CAUTĂ
03 Oct. 2017 09:54

O gorjeancă face furori în calitate de șofer de TIR în Spania

Distribuie

Nu mai este nicio surprinză pentru nimeni că femeile se descurcă excelent în poziții pe care în trecut le puteai pune doar în dreptul bărbaților. Crina Micinescu, o gorjeancă în vârstă de 40 de ani lucrează ca șofer profesionist în Spanie și reușește cu brio să conducă un TIR de peste 40 de tone.

Pasiunea a fost moștenită de la tatăl ei, iar încă de mică visa să stăpânească mașinile. Visul său de a conduce un TIR s-a întâmplat în urmă cu 10 ani.

„Eram copil şi tata mă lua cu el în cursă. Îmi doream să devin şi eu şofer ca tatăl meu şi să conduc maşini aşa de mari. Nu mi-a fost teamă. Mă consider mult mai în siguranţă în TIR decât într-o maşină mică. În urmă cu zece ani am devenit şofer profesionist şi am obţinut atestele necesare pentru orice fel de transport, chiar şi agabaritice şi pentru produse periculoase sau explozive, mai puţin de transport persoane. Este o responsabilitate şi nu mi-a plăcut, pentru că îmi este incomod. Atunci, toată lumea a fost uimită că vreau să devin şofer profesionist, mai ales că am luat permisul de la prima încercare, atât oraşul, cât şi sala. Doar o singură femeie din Gorj mai profesa ca şofer de TIR, îşi începe povestea Crina.

Continuarea pe autobild.ro

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii