Mergi direct la conținut »
VIDEO | O mamă a fost filmată în timp ce îi dădea copilului ei să bea vin
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | O mamă a fost filmată în timp ce îi dădea copilului ei să bea vin

VIDEO | O mamă a fost filmată în timp ce îi dădea copilului ei să bea vin

Videoclipul postat pe Snapchat și apoi distribuit pe Facebook a stârnit furie printre internauți. În imagini femeia pare că-i da fetiței ei să bea dintr-o sticlă de vin. 

La finalul clipului fetița pare să-și șteargă gura înainte să se uite spre femeie. Unul dintre internauți spune că o cunoaște pe cea care a pus videoclipul online și că a distribuit filmulețul pentru că „nu i-a venit să creadă ce se întâmplă”.

Postarea a adunat sute de comentarii de la oameni îngrijorați care spun că este dezgustător gestul mamei de a-i da alcool copilei ei, potrivit metro.co.uk.

Cu toate acestea nu există nicio dovadă care să sugereze ca era vin în sticla din care femeia i-a dat să bea fetiței. Unii spun că este posibil ca în sticlă să fie suc.

Imaginile ar fi fost filmate în Lanarkshire, Scoția, în luna iulie a acestui an. Poliția încă nu a făcut niciun comentariu cu privire la acest caz.


Cazul cutremurător al unei românce răpite la Londra și obligată să se prostitueze în Irlanda, subiect de film BBC. „Doing Money” va fi difuzat săptămâna viitoare de postul britanic


 

 

Close
Închide
  Close