Mergi direct la conținut »
VIDEO | O mamă a implorat însoțitorii de zbor să deschidă ușa avionului după ce bebelușul ei a leșinat
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | O mamă a implorat însoțitorii de zbor să deschidă ușa avionului după ce bebelușul ei a leșinat

VIDEO | O mamă a implorat însoțitorii de zbor să deschidă ușa avionului după ce bebelușul ei a leșinat

Femeia a fost filmată în timp ce se ruga disperată de însoțitorii de zbor să deschidă ușa avionului după ce bebelușul ei a leșinat din cauza căldurii înainte ca aeronava să decoleze. 

Mama a intrat în panică după ce a observat că bebelușul ei a leșinat și a salivat abundent chiar înainte ca avionul în care se afla să decoleze din Paris spre Islamabad, potrivit metro.co.uk.

Fără să stea pe gânduri, femeia a rugat însoțitorii de zbor ai companiei Pakistan International Airlines să deschidă ușa aeronavei pentru ca bebelușul să poată lua puțin aer înainte de decolare. Avionul avusese două ore întârziere și aerul condiționat nu mergea bine, astfel că bebelușul nu s-a simțit bine.

Deși femeia a insistat ca ușa să fie deschisă, iar pasagerii aeronavei au susținut-o în demersul ei, însoțitorii de zbor nu au primit permisiunea căpitanului aeronavei să deschidă ușa aeronavei.

Într-un final, mama s-a întors la locul ei. Compania aeriană a declarat că zborul a avut o întârziere de doar 30 de minute, dar o anchetă cu privire la cele întâmplate a fost lansată de președintele Pakistan International Airlines.


Moartă în jungla spitalului! Ipoteză teribilă în cazul Victoriei Trandafirescu: a stat ascunsă în curtea unității medicale până la epuizare fizică și psihică


 

Close
Închide
  Close