MENIU CAUTĂ
03 Mar. 2018 12:00

O mamă și-a văzut copiii aproape decapitați, dar a mers mai departe. Cum s-a întâmplat totul și ce a urmat

Distribuie

Nici în cele mai înfiorătoare coșmaruri sau halucinații nu și-ar fi putut imagina Marina Krim, mamă a trei copii, că într-o zi normală de octombrie avea să meargă acasă și să-și găsească doi dintre copii morți, în cadă, într-o baie de sânge.

Venise acasă, într-un apartament de lux din New York, împreună cu Nessie, celălalt copil, de la un curs de înot. A văzut luminile stinse, dar nu s-a panicat inițial, pentru că știa că îi lăsase pe Lucia, de 6 ani, și pe Leo, de 2, pe mâini bune. De doi ani în viața lor era Yoselyn Ortega, de 55 de ani, bona dominicană careia nu avea nimic să-i reproșeze.

Aproape decapitați

Dar când a intrat în baie, împreună cu Nessie, a văzut cum arată iadul. Copiii ei zăceau fără viață, în cadă, într-o baltă de sânge, cu ochii larg deschiși. Leo avea 6 lovituri de cuțit, iar Lucia 30. Se luptase pentru viața ei. Cu secunde înainte să fie înjunghiată își dăduse seama ce se întâmpla și a ripostat atât cât i-a permis trupul ei micuț. Degeaba. Ambii copii aproape că erau decapitați.

Alături, lângă cadă, o privea cu ochi bolnavi bona, care încerca să-și ia viața. Așteptase ca Marina să vină acasă, pentru a se sinucide în fața ei, ca să-i vadă reacția.

Ca în transă, Marina a luat-o pe Nessie de mână și a ieșit din baie și apartament. Portarul a fost cel care a sunat la Poliție.

La proces, care abia acum a început, la peste 5 ani de la oribila crimă, Marina a povestit că își amintește că țipa incontrolabil, repetând obsedant: ”Tocmai mi-am văzut copiii morți”.

Citește continuare pe Libertatea pentru femei.

Comentarii